Sayfa 572/1009 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Neticede allahın partisi .Hüda allah demek,misal hizbul allah(kısaca hizbullah diyenler de var ama o kısmı konu dışı) gibi di mi.gerçi sanırım hüda par alakamız yok diyor,şimdi beyan esastır,biz sizin gibi davranmıyalım beyana güvenelim,alakamız yok diyorlarsa yoktur,siz ne düşünüyorsunuz bu konuda

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yalan dolan oldugunu çoğu gördü,şimdi top gerçeği algılamış olanlarda,
    temennim aklı baslarına gelmesi.
    o biraz zor

tanıdıklarım facebook sayfasından paylaşımlar yapıyor ya diyorum şu videoları seyredip son kararınızı alayım diyorum montajdır diyor inanası gelmiyor .
    nasıl anlatılır başka türlü ?

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Yo elbette parti seçme imkanınız var ,misal ben sizin akp li olduğunuza inanmıyorum bence hüdapar lısınız,hüdapar konusu açılınca hemen konuyu değiştiriyorsunuz
    Hüseyin Velioğlunun Hizbullahından Hüdapara evriliş ve mezar evler diye başlayan bir yazı yazacak yazar yok mu bu memlekette.....a.q

https://tr.wikipedia.org/wiki/H%C3%B..._Velio%C4%9Flu

Bakın sn sağsalim bu topiğin seviyesi çok yüksektir burada çok da algı yönetimi yapmayın.Nedeni de basit bu topiğin müdavimlerinden fikir değiştirecek insan sayısı çok azdır,burada burayı okuyan herkes neyin ne olduğunu bilir.Size tavsiyem bu işlerle boşa uğraşmamanız
    reisiniz zaten bu seçimi kaybetmeye oynuyor,öyle olmasa hdp desteği konusu gibi kullanacağınız en önemli argumanı hüdapar la ortaklık yaparak sizden almazdı.O zaten bunu bilinçli yaptı hüdapar ın oyu ne ki resmi ortak olmasına değsin.Doğru insan doğru zaman gibi muhalefetin sloganı gibi bir sloganı seçmezdi,yaptığı her şey yenilmeye yönelik.Az bir düşünün bu konuyu gereksiz yere uğraşmayın.Ha profesyonel olarak bu işle uğraşıyorsanız elbet başka ekmek parasıdır bir şey demem.Bahçeli de reise yardım ediyor ortak liste vermedi,neden acaba.

5. Durun seviyeyi düşüreyim acık ben....

Rasim psikoloğa gitmiş, anlatmış, anlatmış, dökmüş içini, psikolog ne dese beğenirsiniz?

-Okşanmışsın..

O zaman Orhan Babadan gelsin...

İçim ürperiyoOOrrr,
    Ya evde yokşan

Nagehan'ın beti benzi atmış görünce TT yi...üzülme apla, ne demiş ünlü düşünür,
    -Bi kereden bi şey olmaz.

Olaylar..olaylar...94 den beridir...Angaralı Turgut dinliyeyim iyisi mi..

6. AKP nin bi dönem FETÖ yle ortaklaşa Atatürkçülere operasyon çekerken kullandığı, her akşam havuz medyasında izlettikleri iki kalemşör....her akşam saatlerce

Düştükleri hale bakın...

'Vidyo' ne kadar güzel bi icat değil mi?

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    AKP nin bi dönem FETÖ yle ortaklaşa Atatürkçülere operasyon çekerken kullandığı, her akşam havuz medyasında izlettikleri iki kalemşör....her akşam saatlerce

Düştükleri hale bakın...

'Vidyo' ne kadar güzel bi icat değil mi?
    https://youtu.be/X2BdAps446Y

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Durun seviyeyi düşüreyim acık ben....

Rasim psikoloğa gitmiş, anlatmış, anlatmış, dökmüş içini, psikolog ne dese beğenirsiniz?

-Okşanmışsın..

O zaman Orhan Babadan gelsin...

İçim ürperiyoOOrrr,
    Ya evde yokşan

Nagehan'ın beti benzi atmış görünce TT yi...üzülme apla, ne demiş ünlü düşünür,
    -Bi kereden bi şey olmaz.

Olaylar..olaylar...94 den beridir...Angaralı Turgut dinliyeyim iyisi mi..
    Rasim okşanı okşarken nagehan acaba kamera arkasındamıdır

https://twitter.com/ATAISIK_/status/...js42tTGtQ&s=19
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 572/1009 İlkİlk ... 72472522562570571572573574582622672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •