Sayfa 586/1009 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Merkez Bankası, bankaların döviz satışına kısıtlama getirdi

Merkez Bankası, bankaların müşterileri için piyasadan döviz alışına saat 13.00 sınırı ve bankaya göre günlük limit getirdi.

17.04.2023 20:42

DUVAR - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 'döviz krizi'ne yeni yöntemlerle müdahale çabasını sürdürüyor. Merkez Bankası’nın döviz işlemlerinde getirdiği kısıtlamayı, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Babuşcu şunları söyledi:

- Merkez Bankası bankalara dövizde işlem saati kısıtlaması getirdi... Bankalar müşterileri için piyasadan saat 13.00’e kadar döviz alabilecek.

- Merkez Bankası’ndan ikinci karar: Gerçek ve tüzel kişilere (tüm müşterilere) her bankanın satabileceği toplam döviz miktarına günlük limit getirdi. Limitler her banka bazında ayrı belirlendi

https://www.gazeteduvar.com.tr/amp/m...-haber-1613978

2. Ben Ayhan başkana cami hocalarının nasıl çalıştığını özelden watsaptan resimleri ile attım. Hala da kaydı elimde. Buradaki bazı arkadaşlar Kılıçtaroğlu adaylığına karşı çıktılar trol deyip sıyrıldık bence bizde hata yaptık Sokaktaki adam cuma namazını kıldığı kartonu çöpe atar bunun toplumdaki karşılığı o karton cuma namazına kadar seccade sonrası kağıt parçası. Ama siyasetçinin ayağını bastığı her zaman seccadedir toplumda karşılığı. Siyaset çok ağır bedeller ödetir ayağını yanlışlıkla bir bez halı parçasında basarsın seçimi kaybedersin. Ben deki ruh hali bu. İnşallah RTE yi beğenmeyenler seçime gitmez de kazanırız. Ya da Muharrem İnceye ne isterse verelim de onu da dahil edelim. En azından Saadetten demokrat partiden çok karşılığı var adamın.

3. Muhammed Yakut deliler delisi diye bir kanalı var günde bir milyon izleniyor nerdeyse adam Kürt Diyarbakırlı. Bu adam RTE nin bütün göz bebeklerini katlayıp katlayıp büküyor. Belki bu adam kazandırır bize seçimi. Ha adam 53 yaşındayım diyor ama 97 de RTE ile havaalanında karşılaştığında oğlu 6 aylık diyor böyle çok ciddi hatalar yapıyor yaşı ile tarih uyumsuzluklari var bunu çoğu yer ama benim gözümden kaçmadı. Tarzı konuşması aynı Sedat Peker.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,882
     Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Merkez Bankası, bankaların döviz satışına kısıtlama getirdi

Merkez Bankası, bankaların müşterileri için piyasadan döviz alışına saat 13.00 sınırı ve bankaya göre günlük limit getirdi.

17.04.2023 20:42

DUVAR - Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, 'döviz krizi'ne yeni yöntemlerle müdahale çabasını sürdürüyor. Merkez Bankası’nın döviz işlemlerinde getirdiği kısıtlamayı, Başkent Üniversitesi Uluslararası Finans ve Bankacılık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Şenol Babuşcu duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Babuşcu şunları söyledi:

- Merkez Bankası bankalara dövizde işlem saati kısıtlaması getirdi... Bankalar müşterileri için piyasadan saat 13.00’e kadar döviz alabilecek.

- Merkez Bankası’ndan ikinci karar: Gerçek ve tüzel kişilere (tüm müşterilere) her bankanın satabileceği toplam döviz miktarına günlük limit getirdi. Limitler her banka bazında ayrı belirlendi

https://www.gazeteduvar.com.tr/amp/m...-haber-1613978
    İsbank dolar alım satım farkı 61 puan,üstüne fark oldugundan el yakıyor,bu olay kötü yönetilen ülkelerde olur,önce 2-3 puandı.

5. Kılıçtaroğlu acilen sosyal medya da Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmayacağını PKK ya taviz verilmeyeceğini İHA ve sihalarin devam edeceğini Kur'an kurslarınin kapatılmayacagini cemaat ve vakıflarının kapatılmayacagini yani akp trol ve medyasının gündemini çürüten açıklamalar yapmalı. Gitsin arka taraftan HDP Demirtaş ile görüşsun. Ama algıyı çürüten açıklamalar yapmalı

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Muhammed Yakut deliler delisi diye bir kanalı var günde bir milyon izleniyor nerdeyse adam Kürt Diyarbakırlı. Bu adam RTE nin bütün göz bebeklerini katlayıp katlayıp büküyor. Belki bu adam kazandırır bize seçimi. Ha adam 53 yaşındayım diyor ama 97 de RTE ile havaalanında karşılaştığında oğlu 6 aylık diyor böyle çok ciddi hatalar yapıyor yaşı ile tarih uyumsuzluklari var bunu çoğu yer ama benim gözümden kaçmadı. Tarzı konuşması aynı Sedat Peker.
    Benim yaşım 51, 97 de 3 yaşında kızım vardı, gözünüzden kaçmayan ne acaba sn ayasofya? Kaldıki bahsettiğiniz dbakırlı yani evlenme yaşı 15- 16 lar
    Another day in paradise

7. deliyi izledim bende, masaya vurma şekli ben saha adamıyım demesi önce konu başlıklarını verip sonra açıklayacağım demesi hepsi pkeri andırıyor suflenin kaynağı belli
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    MHP lideri Bahçeli, konuşmasının sonunda "1 saniyenizi almak istiyorum" diyerek yaptığı hesabı partilileriyle paylaştı. "Ben biraz da hesap adamıyım" diyen Bahçeli, "3 bölge var İstanbul'da toplam milletvekili sayısı 98. 9 artı 8, 17. Bugün 17 Nisan ise Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür?" ifadelerini kullandı.
    Atistler bunu da açıklasın
    Yaş ile uyumlu bunama alzeimer
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 586/1009 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •