Sayfa 158/257 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208 ... SonSon
Arama sonucu : 2050 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Şirketin yeni işler alması çok güzel. Ancak Alfa Soların bu konuda hiç bir sıkıntısı yoktur, zaten ürettiği her şeyi full satabilen bir şirket. Yüksek kalitede fotovoltaik (PV) panel ürettiğini biliyoruz. Acaba sıfırdan GES kuruyor mu, anahtar teslim projeler yapıyor mu ? Bu husus önemli, konuyu bilen arkadaşlar burada açıklayabilir misiniz?
    Halka açılmadan çnce Hüseyin Karabaş ın CEO ,bir röportajını izlemiştim.. Hücre yatırımı yapabilriz diyordu..Ama sanırım bu çok stratejik bir konu.. Tüm panel üreticileri Hücrelerini yurt dışından ithal ediyorlar..

2.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Şirketin yeni işler alması çok güzel. Ancak Alfa Soların bu konuda hiç bir sıkıntısı yoktur, zaten ürettiği her şeyi full satabilen bir şirket. Yüksek kalitede fotovoltaik (PV) panel ürettiğini biliyoruz. Acaba sıfırdan GES kuruyor mu, anahtar teslim projeler yapıyor mu ? Bu husus önemli, konuyu bilen arkadaşlar burada açıklayabilir misiniz?
    Bunun ile ilgili bildiğim kadarı ile bu tarz kurulum ve mühendislik işlerinin kar marjını kısıtlaması nedeniyle bunu yapmıyorlar. Ki zaten sanıyorum izahnamede okumuştum çoğu siparişi fabrikadan teslim ediyorlar yani navlun, sevkiyat gibi işlere de pek yanaşmıyorlar.

3.  Alıntı Originally Posted by PapyonunStajyeri Yazıyı Oku
    Bunun ile ilgili bildiğim kadarı ile bu tarz kurulum ve mühendislik işlerinin kar marjını kısıtlaması nedeniyle bunu yapmıyorlar. Ki zaten sanıyorum izahnamede okumuştum çoğu siparişi fabrikadan teslim ediyorlar yani navlun, sevkiyat gibi işlere de pek yanaşmıyorlar.
    Bu kar marjı konusunu bilen var mı? Direk fabrikadan sattığına göre navlun giderleri de düşük olur. O zaman bu 11 milyonda Alfasın karı ne kadar olur?

4.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    Bu kar marjı konusunu bilen var mı? Direk fabrikadan sattığına göre navlun giderleri de düşük olur. O zaman bu 11 milyonda Alfasın karı ne kadar olur?
    Minumum 2.5-3.0 milyon dolar arası kar yazar..

5.  Alıntı Originally Posted by mberk Yazıyı Oku
    şu an %20nin biraz üzerinde bir marj ile çalışıyor şirket. Yeni yatırımın bir kısmını halka arzdan karşıladıkları için oranın marjı daraltması da sınırlanmış oldu.

6. Hisse çok dengesiz, spek hareketler yapıyor. Bu kadar beklentisi var diye bekliyorum ancak oldukça saçma hareketler yapıyor

7. Yaz oraya 18 milyon dolar 400 milyon tl ediyor 2 gün önce 11 milyon dolar daha vardı 15 milyar tl piyasa değeri satanlar ardında bakacak yarın tavan bekliyorum bu ay içerisinde bilanço geliyor süper süper

8.  Alıntı Originally Posted by Future1905 Yazıyı Oku
    Yaz oraya 18 milyon dolar 400 milyon tl ediyor 2 gün önce 11 milyon dolar daha vardı 15 milyar tl piyasa değeri satanlar ardında bakacak yarın tavan bekliyorum bu ay içerisinde bilanço geliyor süper süper
    Bu haberi önceden alan Deniz yatırım o malları satabilir dikkatli olmakta fayda var..Her haberi satış bahanesi olarak kullanıyorlar..

Sayfa 158/257 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •