Zalim big kaldırdı yine5.592
![]()
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
yıllar önce kentuf yazmış. fena bir özet değil.Birileri varki her zaman dipte alıp her zaman tepede satacak adam buluyor diye bir mantık yok .Mantık arıyorsanız ben nerdeyim diye bakın .Çünkü imkb de gördüğünüz her tahta büyüklüğü ne oranda olursa olsun temelden teknikten ziyade insan psikoljisi üzerine kurulmüştur .siz bittiğiniz yerde o şahlanır.çünkü şahlanması için onu etkilemiyecek kadar malı depoya indirmiş spek ondan sonra hareket edecektir .açıktaki malı senden ,benden ,hepinizden iyi biliyor .Çünkü o tahta onun ,sen bir mal aldığında yatırım yaptığını zannedersin ama aslında adamın cebine elini uzatıyorsun demektir.
audentes Fortuna iuvat
Böyle yaşanmış tecrübeleri alıp küçük notlar şeklinde ekranın en üst köşesine yazıları asmak lazım.![]()
Benim bulduğum ve patenti bana ait olan bu yazıda ileriki yıllarda fakir borsacılara ışık tutucaktır die düşünüyorum.
Senin hisse yükselmeyebilür ama vob mecbur yükselir
Hamdım Piştim Yandım
Seneye de seçim varmış. Bu nedenle vatandaş sakin olsun hemen ortalık karışmaz diyorlar.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
aktif 5.606 iyi kaldırdı amazalim oyuncuları getirmeyin buraya
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Şu an dolarda en düşük satış bankalardan HSBC 20,11 ile benim gördüğüm. Nadir döviz 20,53e alırım demiş. Ha ben kaynağını buldum 19.40 dan alıyorum orası ayrı ((:
Yer İmleri