Sayfa 457/649 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon
Arama sonucu : 5189 madde; 3,649 - 3,656 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

YUKARDA Kİ PAYLAŞIMIN KAYNAĞINI GÖRÜYORSUNUZ.RESMİYETE binmiş karar.İngilizcesi iyi olanlar daha net tercüme edebilir.YTD

2. Hocam karanlık odada satış oldu mu, onu da atabilir misiniz?

QUOTE=berkimcans;6389259]HALKB günlük, bazen aldıklarını kademeye yazmak da iyi olmuyor, bugün ki aldıklarımın tamamı alttan gitti taşıdığım diğerleriyle yola devam
    [/QUOTE]

3. Halkbank’ın FSIA (Foreign Sovereign Immunities Act) altında dokunulmazlığı olduğu argümanını reddetmiş ancak common law altındaki dokunulmazlıkla ilgili argümanların dinlenmesi için alt mahkemeye geri yollamış.
    Ne şiş yandı ne de kebap!
    İşte bağımsız mahkeme 👩⚖
    Hahaaaaas
    Who, baby, Who Will Save The World?

@Zdx&Lunar Soul, evet farkındayım, bugün ki aldıklarımı satışa girmiştim, teker teker gitti! ama çok alttan! Matriks de haberi görünce hemen paylaşayım dedim, sizin paylaşımınızı görünce şaşırdım, çok hızlısınız

İş bitmiş değil arkadaşlar, kafam karmakarışık🙃)

Al-sat tut değildir

@diyojen57, Hocam karanlık odada satış oldu mu, onu da atabilir misiniz?

aklıma gelseydi bakardım, şimdi düşününce iyide olurdu ama tavan olunca sonrasında bozuldu ve 20 kademe civarı satış yedi, tekrar tavan olduğunda da tavandan yüklü satışlar gördüm,

ABD Yüce Mahkemesi yargı hiyerarşisinde en üst derecede olan mahkemedir ve en yüksek temyiz mercidir. Mahkemenin en önemli görevlerinden birisi: Kanunların anayasaya uygunluğunu denetlemektir.

Bir kişinin ABD Yüce Mahkemesine hâkim olarak atanabilmesi için ABD Başkanı tarafından aday gösterilmesi ve adayın Senatonun çoğunluğu tarafından kabul edilmesi gerekir.

ABD Yüksek Mahkemesi, Halkbank'a ABD'de cezai kovuşturma açılabilmesine olanak tanıyan alt mahkeme kararını iptal etti Reuters

Alt mahkemenin, Anayasa Mahkemesinin kararını kabul etmiyorum deme hakkı var mı bilmiyorum.Bana Anayasa Mahkemesinin kararını kabul etmeme hakkı var düşüncesi mantıklı gelmiyor.Var ise ABD Anayasa Mahkemesi hangi amaçla kurulmuş sorusunu düşünmemek elde değil.

Mahkemenin en önemli görevlerinden birisi: Kanunların anayasaya uygunluğunu denetlemektir.

SORUM ŞU: Yani alt mahkeme; Anayasa mahkemesi ben seni dinlemiyorum mu diyecek?O halde Anayasa mahkemesinin kuruluşu ve seçkin 9 üyesi neden var?

YTD

8. https://www.cnbc.com/2023/04/19/supr...iolations.html sıfıra sıfır elde var sıfır.

Sayfa 457/649 İlkİlk ... 357407447455456457458459467507557 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •