Sesimiz çıkmayınca sattığımız anlaşılmasın. Buradayız, bayram müjdesini bekliyiruz Erdoğan in. Bize pozitif etki yapacağını dusuniyurm.. bu vesile ile herkese iyi bayramlar dilerim.
Sesimiz çıkmayınca sattığımız anlaşılmasın. Buradayız, bayram müjdesini bekliyiruz Erdoğan in. Bize pozitif etki yapacağını dusuniyurm.. bu vesile ile herkese iyi bayramlar dilerim.
Bayram müjdesi nedir sn kepetto? Daha doğrusu Erdoğandan beklenti ne?
Tepeden %50 düştük. Sorun değil bekliyoruz büyük resmi ama can sıkıyor.. Ömür bitiyor.
Bana göre Şu anda enflasyon ortamında ölüsünün bile 5 binden aşağı olmaması gerekti.
Neyin hesabını yapıyorlar. İnsanların sırtından yıllardır veballi paralar kazanıyorlar. Beddua alıyorlar. Ama patronlar ÖLÜMSÜZ galiba.
İnşallah önümüzdeki günler iyi olur. Dolar bazında yükselişler başlar umarım🙏
Neyse tüm ortakların Bayramını Tebrik ediyorum..
Umarım en geç Kurban bayramında şenlensin buralar. Kalın sağlıcakla.Ytd.
Belirgin bisey yok hocam, bayramda konutla ilgili müjdeli haber açıklayacağız.demosti. Onu kastettim. Ama zaten beklentilik bir durum yok, şu akıp yolunu bulacak ins. Deprem bölgesine yapılacak insatlar, kentsel dönüşüm , altyapı yatırımları VS . Satmak ve stok gibi bir dertleri olmayacak agalarin. Rekabet olmayacağı içinde kar marjlariyuksek olacaktir
Tüm ortakların ve İslam aleminin mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım
Egeen ve frenin rüzgarı ile 4000 leri gorebilirmiyiz acaba!!
Gene klasik yontemle somon avliyor ayı
Yer İmleri