Artan

1.870,00 10 18:10
20,58 9.99 18:10
109,00 9.99 18:10
175,20 9.98 18:10
37,72 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

58,95 -10 18:10
77,45 -9.99 18:10
14,16 -9.98 18:10
295,75 -9.97 18:10
188,00 -9.96 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.787.267.614,30 18:10
9.287.381.165,28 18:10
8.575.062.101,50 18:10
7.696.162.111,50 18:10
7.236.483.626,34 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    dönüş ddkkm ise yatırdığı doları aynen alabilir..
    tl kkm ise banka satış kurundan artı vergiyle alabilir..
    yani 2 ay önce dolar alacaktım...almıyayım kkm ye koyayım diyenlere geçmiş olsunmu diyeceğiz...

bugun 19,41 al paranı yallahmı dediler...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    yani 2 ay önce dolar alacaktım...almıyayım kkm ye koyayım diyenlere geçmiş olsunmu diyeceğiz...

bugun 19,41 al paranı yallahmı dediler...
    ddkkm için mb kurunun pek önemi yok.. her türlü yatırdığınız doları geri alırsınız..
    tl kkm dolara dönmek isterse banka satış kurunda makas çok açıldığı için..
    girerkenki tl miktarının dolar karşlığı çıkarkenki dolar miktarından az olur..
    yada kkm den devam edecek..

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    ddkkm için mb kurunun pek önemi yok.. her türlü yatırdığınız doları geri alırsınız..
    tl kkm dolara dönmek isterse banka satış kurunda makas çok açıldığı için..
    girerkenki tl miktarının dolar karşlığı çıkarkenki dolar miktarından az olur..
    yada kkm den devam edecek..
    iktidar kazanırsa zaten dediğin gibi tekrar kkm yapar yoluna devam eder muhalefet kazanırsa da dedikleri gibi ortodoks olacaksak kurlar arasında böyle makas olmaz faizler artar dileğen faize geçer dileğen dolarını alır ama ben muhalefetin yerinde olsam çıkar kkm ile ilgili net açıklamalar yapardım hala çevremde duyuyorum muhalefet kazanırsa kkm farkını ödemezler lafını ayrıca kkm ye son verilirse millet panikle dolar alırsa nasıl strateji uygulayacaklar? faizler belediye seçimleri öncesi ve popülizm tavan yapmışken nasıl insanları tatmin edici şekilde yükselecek? çok soru işaretleri var ben hala net bir şey duymadım biz gelirsek güven gelecek dolar yağacak uçacağızdan başka bir şey yok

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    iktidar kazanırsa zaten dediğin gibi tekrar kkm yapar yoluna devam eder muhalefet kazanırsa da dedikleri gibi ortodoks olacaksak kurlar arasında böyle makas olmaz faizler artar dileğen faize geçer dileğen dolarını alır ama ben muhalefetin yerinde olsam çıkar kkm ile ilgili net açıklamalar yapardım hala çevremde duyuyorum muhalefet kazanırsa kkm farkını ödemezler lafını ayrıca kkm ye son verilirse millet panikle dolar alırsa nasıl strateji uygulayacaklar? faizler belediye seçimleri öncesi ve popülizm tavan yapmışken nasıl insanları tatmin edici şekilde yükselecek? çok soru işaretleri var ben hala net bir şey duymadım biz gelirsek güven gelecek dolar yağacak uçacağızdan başka bir şey yok
    Kkm farkını ödememe gibi birşey olmaz devlette devamlılık esastır.Belki çok çok büyük miktarlarda krediler kullanıp kkm yapan oturduğu yerden milyarlar kar eden büyük para sahipleri için söylenmiş olabilir kkm farkını ödememe.Yoksa bizim gibi mevduatçıların kkm farkını ödememe gibi birşey olmaz kafa karıştırmak için bilerek ortaya atılıyor bu laflar.
    kkm farkını bugün alsak ne olacak bu makasla gidip aynı miktarda dolarda alamıyorsun.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •