Sayfa 134/1005 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,065 - 1,072 arası.

Konu: Viop L

1. Abnormal yazdığın anormal. 300 USD vermiyir bankalar tezini 2.5 mil USD cik ile mi açıklıyorsun? Bu arada bu tarz haberleri umuma açık böyle forumlarda paylaşanlar da dikkat etsin derim, dunyanin her yerinde bankacılık sistemi hk.da spekülasyon çıkarmak yaymak ciddi bir suçtur. Bankacılığın en önemli noktası güvendir. ABD da svb iflasına yayılan battı spekulasyonu sebep oldu.

Böyle şeyleri paylaşırken emin degilseniz paylaşmayın derim. Yani özetle diyolaaa demek dahi bir tür yaymak oluyor ve spekülasyon varsa ona yardım etmek oluyor

2. Elenktürük seneye ucuzluycak desene
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Haber Report
    @HaberReport
    ·
    2s
    Bekir Bozdağ: "14 Mayıs akşamı ya şampanya patlatıp sabaha kadar kutlayanlar olacak ya da temiz alnını şükür için secdeye koyup Rabb'ine hamdedenler olacak."
    Her zamanki gibi din istismarı...

Benim gibi muhafazakarlara bile bu kadarı da olmaz dedirttiler...

Din istismarı yapacağız diye ülke ekonomisini deldi geçtiler...

Kul hakkı denen bir şey var...

4.  Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Abnormal yazdığın anormal. 300 USD vermiyir bankalar tezini 2.5 mil USD cik ile mi açıklıyorsun? Bu arada bu tarz haberleri umuma açık böyle forumlarda paylaşanlar da dikkat etsin derim, dunyanin her yerinde bankacılık sistemi hk.da spekülasyon çıkarmak yaymak ciddi bir suçtur. Bankacılığın en önemli noktası güvendir. ABD da svb iflasına yayılan battı spekulasyonu sebep oldu.

Böyle şeyleri paylaşırken emin degilseniz paylaşmayın derim. Yani özetle diyolaaa demek dahi bir tür yaymak oluyor ve spekülasyon varsa ona yardım etmek oluyor
    Neyin spekülasyonu??? ben 300 dolar falan bilmem kendi başıma geleni yazıyorum burada, paramla talep ettiğim dövizi vermiyorlar ne dememi bekliyorsunuz bankaları övmemi mi?

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Elenktürük seneye ucuzluycak desene
    Nükleer 24 saat çalışacak, dur kalk yapmak riskli olur. Bu durumdan kömürlüler zarar görür, doğal gazlılar nispeten dur kalk yapabiliyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Elenktürük seneye ucuzluycak desene
    Dayu jeton attın mı

7. Alışa başlar artık. Tören de başlıyor

8. Gayet sağlıklı turp gibin duruyor işte

Sayfa 134/1005 İlkİlk ... 3484124132133134135136144184234634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz