Sayfa 342/425 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1. 2022 temettü bedelsiz düşünüyorlarmı daha

2.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    2022 temettü bedelsiz düşünüyorlarmı daha
    yanı anlamsız bekleyışler bunlar . ama bunlara yol veren spk ve bist yönetımıdır .
    bılanco tarıhınden sonra bes ıs gunu ıcınde kar nasıl dagıtılacak acıklanır dersın olur bıter . keyfılıge ızın verırsen bunlar da kullanır .

3. Diger hisselerime bakiyorum. Son uc aylik cokuste en dip ne gormus mesela
    Ecicl 21 gordu suan 32 Lira zirvesi 35
    Sahol 34 gordu suan 40 lira zirvesi 44.84
    Algyo 53 gordu suan 60 lira (temettu verdi) zirve 85 lira.
    Ve GSD 2.78 gordu suan 2.84 zirvedi 4.58..
    Dolar, bilanco, temettu, bedelsiz, hicbir onemi yok onemli olan hissenin sahibi..
    Bu adam ben kazandirmam diyor..
    Herkesten geri kalirim. En cok duserim yukselirken gitmem diyor..
    Gsd elinde tutan dostlar artik istesekte baska care yok bunda bekleyecez. Bunu burdan satip baska kagida gecilmeZ. ( kendi adima konusuyorum).
    Yanilirim kaybederim tespitlerim hatalidir. Kisisel hayali dusuncelerimdir. Ytd.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Diger hisselerime bakiyorum. Son uc aylik cokuste en dip ne gormus mesela
    Ecicl 21 gordu suan 32 Lira zirvesi 35
    Sahol 34 gordu suan 40 lira zirvesi 44.84
    Algyo 53 gordu suan 60 lira (temettu verdi) zirve 85 lira.
    Ve GSD 2.78 gordu suan 2.84 zirvedi 4.58..
    Dolar, bilanco, temettu, bedelsiz, hicbir onemi yok onemli olan hissenin sahibi..
    Bu adam ben kazandirmam diyor..
    Herkesten geri kalirim. En cok duserim yukselirken gitmem diyor..
    Gsd elinde tutan dostlar artik istesekte baska care yok bunda bekleyecez. Bunu burdan satip baska kagida gecilmeZ. ( kendi adima konusuyorum).
    Yanilirim kaybederim tespitlerim hatalidir. Kisisel hayali dusuncelerimdir. Ytd.

40 krş temettü ve 50 bedelsiz altında durumlarda yemişim kasada olan doları ,silopi elektrık payını ve gemıcılık endeksını işim olmaz .

5. Boyle durumlarsa kisada prim yapiyor sonra burnundan getiriyor bedelsizi be temettu bekleyeni.. haberle hizli yukselisleri hep satip asagidan almak icin kullaniyor.. En istemedigi sey yatirimcinin yogun ilgisi. O yuzden yillardir kendini alinmaz lanet kagit olarak gosterdi piyasaya. Cunku yogun ilgi olursa hisseye yillardir oynadigi oyun yaptigi trade kurdugu duzen degismek zorunda kalacak. Kagidi 20ye surecegine 20 kere indir kaldir yapip para kazaniyor. Itibar vb. Onemli degil bunda.
    T
    Ytd. Kisisel hayali dusuncelerimdir..
     Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    40 krş temettü ve 50 bedelsiz altında durumlarda yemişim kasada olan doları ,silopi elektrık payını ve gemıcılık endeksını işim olmaz .

6. Gün itibari ile çöp mali karşılığı yok bu nasıl fiyatlama mail atıyorum dönmüyorlar turgut yılmaz eğer bu siteyi takip ediyorsan veya ettiriyorsan bu kepazeliğe ahlaksızlığa son ver eğerki düzgün biriysen 2,77 tl holding fiyatlaması yok bilmediğimiz kötü gidişatmı var bilemiyorum Esen kalın

7. Bu gidişattan korkuyorum otuz yıla yıla yakın oyuncuyum bankaların seans salonlarından günümüze kadar hemen hemen bütün tahtalarda işlem yaptım böyle rezillik ilk defa görüyorum kişisel paranoyalarım kottan çıkma vs vs vs her şey aklıma geliyor gerçi bu finansal verilerle mümkün değil ama geçmişte. Uzel makina (traktör) finansalları iyi idi aile içi kavgalardan battı neyse umarım aile içi sorunları yoktur hisse vebalı gibi kimse yanına yaklaşmıyor hala ay bitti temettü& bedelsiz açıklama yok bilgi de vermiyorlar yazdıklarım beni bağlar ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Ekşioğlu Yazıyı Oku
    Bu gidişattan korkuyorum otuz yıla yıla yakın oyuncuyum bankaların seans salonlarından günümüze kadar hemen hemen bütün tahtalarda işlem yaptım böyle rezillik ilk defa görüyorum kişisel paranoyalarım kottan çıkma vs vs vs her şey aklıma geliyor gerçi bu finansal verilerle mümkün değil ama geçmişte. Uzel makina (traktör) finansalları iyi idi aile içi kavgalardan battı neyse umarım aile içi sorunları yoktur hisse vebalı gibi kimse yanına yaklaşmıyor hala ay bitti temettü& bedelsiz açıklama yok bilgi de vermiyorlar yazdıklarım beni bağlar ytd
    uzel olayı bambaşka bır olaydı . orada pazardan bır oyuncu gıotmesı gerekıyordu tumosan nedenıyle . uzel de buna canak tuttu malesef şirket singapur ve ingıltereye tasının ca anne ve cocukları arasında pespaye oldu gıttı . burada boyle bır durum olamaz . aıle sırketı gıbı gozuksede gsdho bır dıs tıcaret fırması olarak cok ortaklı kuruldu kağıt ustunde tek aıle var ama açıklık oranı nednıyle gızlı ortak cok

Sayfa 342/425 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •