Sayfa 354/375 İlkİlk ... 254304344352353354355356364 ... SonSon
Arama sonucu : 3000 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: KOZAL - Koza Altın

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Develet elini çektiği an beklenti bitmiş demektir. Bu hafta satanlar uzun vade kazançlı çıkar. Devlet içini boşalttı. Seçime yakın satılır gider. Dikkat edin, yanlışlıkla içeride kalmayın. (Mesela defter değerinden çağrı falan )
     Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Bu çok iyi niyetli yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. başka önerebileceğiniz strateji var mı acaba onları da uygulayalım. hangi kağıtları alalım mesela size kâr payı olarak da bir şeyler göndeririz güzel danışmanlık yapıyorsunuz maşallah. Yazdıklarınızın vicdani sorumluluğu da yok anlaşılan. Bu kadar rahat olduğunuza göre. Ben bu hafta elimdeki hisseleri satayım aşağı düşerse yerine koyarız size ödeme yaparım yukarı giderse zararımın yarısını karşılayın. Ne de olsa kesin konuşmuşsunuz.
    15 nisanda gelen devlete devir haberinde yazmışım. Aynı gün aklı evveller dinleyip anlamak yerine saldırdılar. Kozal Şuan 19 lira.

Yazı ne kadar güzel, bu hafta satanlar uzun vade kazançlı çıkar demişiz.

Ayarsızlar yazıyı uygulasaydı kazanacaktı

2. Kozal ve grubu satılacak, hemde güzel paraya ve güzel bir kuruma, 26 liradan 19 liraya düşecek. Kim buna inanır, Kadir inanır. Bunu bilen spek ertesi gün tavan yaptı. Ky ne dedi, ali desidero dedi, yani doğru yoldayız dedi. Sonra tavan çözüldü ve bastı parayı aldı malı. Şimdi malın son sahibi oldu. Satış haberi şirketler fetodan alındığı gün fiyatlanmaya başlandı. Ama kötü olan bu dönemde devlet şirketlerin içini boşalttı. Bu nedenle amansız rakamlarda yardım ve bağış yaptı. Ky gözünüzü açık. Olayların İ halini e halini de halini ve özellikle yalın halimi görün. Devlete yakın bir kurum gelir defter değerinden alır. Buna hangi güç karşı çıkabilir.

3. Bu sitede sasanın 189 lira tepe olduğunu söyleyen ve yazan yek kişi benim. Sasayı bir gün önce ve olayın olduğu son güç iki kez canlı canlı yazdım. Koza için kötü olacak demiyorum. Sadece bu ihtimali düşünün diyorum. Devlet bunu madenler ve beklentiler dahil isterse 10 katına satar. Ama isterse. Telekom’u tansu abla 40 milyar dolara satmadı, daha sonra 3-5 milyara gitti, sonra Telekom hariri bu parayı aldı, borç yaptı ve bizim bankalara batık bıraktı. Devlet borcu üstlendi. Büyük şirketlerin kaderini değiştiren büyük ölçekli işler yatırımcıya para kazandırmaz. Borsadan anlamayanlar gıda şirketi alın, millette dolar yok, ev satacak araba satacak, krediyi ödeyemeyecek, bu yüzden şimdilik ucuz yada pahalı tek gerçek gıda gibi görünüyor. Biz sizlerin zararı İçin caba içinde olamazdı. Bizde küçük yatırımcıyız.

4.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    15 nisanda gelen devlete devir haberinde yazmışım. Aynı gün aklı evveller dinleyip anlamak yerine saldırdılar. Kozal Şuan 19 lira.

Yazı ne kadar güzel, bu hafta satanlar uzun vade kazançlı çıkar demişiz.

Ayarsızlar yazıyı uygulasaydı kazanacaktı
    İnsanlara hakaret etme edebinle konuş yoksa kapa çeneni ayarsız olan varsa o da sensin,sen yazdıktan sonra kağıt 26 'ya gitti oradan geldi ,bunu niye demiyorsun.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

5.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    İnsanlara hakaret etme edebinle konuş yoksa kapa çeneni ayarsız olan varsa o da sensin,sen yazdıktan sonra kağıt 26 'ya gitti oradan geldi ,bunu niye demiyorsun.
    Bugün değil, bu hafta diye yazmışım, yani nereden satarsan sat karlı çıkacaktın, ancak o yazı sonrası sizlerin verdiği tepkiler o güne ait sayfada duruyor. Beter olun.

6.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bugün değil, bu hafta diye yazmışım, yani nereden satarsan sat karlı çıkacaktın, ancak o yazı sonrası sizlerin verdiği tepkiler o güne ait sayfada duruyor. Beter olun.
    Sen dediğinde satmış olsaydık alttan satmış olacaktık hisse iki gün daha gitti ,kötü söz kişinin kendini bulur dikkat et de beter olan sen olma ,olursan da bu sözümü hatırla.
    ''Kıtmir bir köpekti.Ashab-ı Kehf'in köpeği.Ama cennete gitti.
    Kim olduğun kadar kimlerle olduğun da önemli.'' NFK

7. Düşüşte 7. Gün nereye kadar düşecek merakla bekliyoruz

8. düşüş devam ediyor 🤔

Sayfa 354/375 İlkİlk ... 254304344352353354355356364 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •