Sayfa 436/674 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon
Arama sonucu : 5386 madde; 3,481 - 3,488 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 27 Nisan % 30,05. 26 Nisan 2023 % 30,09.
    Fark % -0,04. Hisse kapanış 47,36 TL (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Türk savunma sanayiinin gözbebeği, inanılmaz işler gerçekleştiren bir şirket bu kadar ayağa düşmemeli.Copy- paste genel kurul yapmakla olmuyor bu işler.En spekülatif şirketler bile kendi hisselerine sahip çıkarken, aselsanın düşük hacimlerde, her gün endexin iki katı değer kaybına ve robotların oyuncağı olmasını içime sindiremiyorum.İlgililere varlık fonuna sesleniyorum; birazcık sahip çıkın yahuu....

3.  Alıntı Originally Posted by KARTAL26 Yazıyı Oku
    Türk savunma sanayiinin gözbebeği, inanılmaz işler gerçekleştiren bir şirket bu kadar ayağa düşmemeli.Copy- paste genel kurul yapmakla olmuyor bu işler.En spekülatif şirketler bile kendi hisselerine sahip çıkarken, aselsanın düşük hacimlerde, her gün endexin iki katı değer kaybına ve robotların oyuncağı olmasını içime sindiremiyorum.İlgililere varlık fonuna sesleniyorum; birazcık sahip çıkın yahuu....
    Tebrikler.. Aynen katılıyorum..

Seçim yakın. Tokadı yiyince anlayacak hükümet ama geç olacak. Yiye yiye doyamadılar. Özel şirketler içi biz yatırımcı görmezden gelindi. Bunun bedeli seçimde olacak. Aç gözlü pislikler.

5. Piyasa bu kadar sert indiğine göre birşeylerin olacağına tepki veriyor olabilir, malum büyükler herşeyi önceden öğreniyor. Hafta sonu biryerlerde birşeyleri patlatmasınlarda...

Bist100 usd bazlı 240 destek seviyesi kırıldı, seçime kadar bu aşağı sarkma devam ederse 205 lere kadar destek görmeyebilir.
    Böyle bir durumda Aselsan ise 1,80$ da destek bulursa öper başıma korum.

6.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    Seçim yakın. Tokadı yiyince anlayacak hükümet ama geç olacak. Yiye yiye doyamadılar. Özel şirketler içi biz yatırımcı görmezden gelindi. Bunun bedeli seçimde olacak. Aç gözlü pislikler.
    Sayın Yavuzhan reis seçimi kaymetmiş gibi konuşuyorsun son dakkaya kadar bekle...
    Vatandaşın algısı tercihi paraya yoksulluğa borsaya göre fazla bir değişiklik göstermiyor. İnanmıyorsan işin uzmanlarına sorun.
    Hatta vatandaş ne kadar eğitimsizleştirilir ve fakirleştir ordam gerdirilirse reis daha fazla destek buluyor.

7. ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Tekfen zarar açıkladı , Aselsan tekfenden fazla düştü , hisse tahta yapıcıların ellerinde kısmen toplu olsa böyle satamazlar , büyük ihtimal çok dağınık ve umurlarında değil , hisse sanırım küçük yatırımcıda çoğunlukla

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Sayın Yavuzhan reis seçimi kaymetmiş gibi konuşuyorsun son dakkaya kadar bekle...
    Vatandaşın algısı tercihi paraya yoksulluğa borsaya göre fazla bir değişiklik göstermiyor. İnanmıyorsan işin uzmanlarına sorun.
    Hatta vatandaş ne kadar eğitimsizleştirilir ve fakirleştir ordam gerdirilirse reis daha fazla destek buluyor.
    Ben değiştim, etrafımda çok adam değişti. Daha öncede söyledim, bu ülkede namusmuş bayrakmış dinmiş, milletin nesine dokunsan dokun pek ses etmez ama iş paraya geldiğinde hır çıkar. Fetö prasal herşeyi kendine toplamaya başladıktan sonra dağılmaya başladı, bu hükümet İstanbul'u vakıflara para aktardığı için, özelleri ihya ettiği için kaybetti. Şimdi özel cici şirketler, kadroya geçirilen partili taşeronlar, hamili yakınımdırlar, göze batmaya başladı çünkü milletin parası erirken birileri aldı yürüdü, aynısı borsadada, aselsanda var. Bak ASELSAN biterken baykar coşuyor. Bu durum götürecek reisi. Yanılırsam yanıldım derim artık ama genelde tutar öngörülerim.

Sayfa 436/674 İlkİlk ... 336386426434435436437438446486536 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •