Sayfa 692/892 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,529 - 5,536 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Yazılanlara katılmakla birlikte mal boşaltıldı tabirini hiç anlamıyorum.

Şirketin ciro potansiyeli her geçen gün artıyor, yatırımlar artarak devam ediyor, yöneticiler rüzgarın farkında heyecanlı ve buna göre davranıyolar.

Şimdi bu kadar şeyin üstüne mal boşaltma tabiri nedir? hikaye artarak devam ediyorsa, sende buna inanıyorsan düştükçe toplarsın, heleki borsanın kötü olduğu seçim gibi riskin olduğu zamanlarda.
    İşi bilen hisseye inanan yatırımcı hisseyi böyle zamanlarda düşüş trendinde toplar ama bizde süper zeka çok olduğu için şimdi kötüler tavan zamanları toplayıp sonrada haftalarca zır zır ağlar satar gider...
    Tabiki bu anlattıgım uzun vade ciler için geçerli ben cir onun bu yıl 12 13 den asagı geleceğini sanmıyorum... Artık hisse fiyatı olarakgecen seneye göre agır ama istikrarlı yıllar bekliyorum...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    İşi bilen hisseye inanan yatırımcı hisseyi böyle zamanlarda düşüş trendinde toplar ama bizde süper zeka çok olduğu için şimdi kötüler tavan zamanları toplayıp sonrada haftalarca zır zır ağlar satar gider...
    Tabiki bu anlattıgım uzun vade ciler için geçerli ben cir onun bu yıl 12 13 den asagı geleceğini sanmıyorum... Artık hisse fiyatı olarakgecen seneye göre agır ama istikrarlı yıllar bekliyorum...
    Bu yil 17'li eski fiyatlardan 300'e giden bir performans olmasi zor. Ben yinede 2023 sonu itibariyle enflasyonu katlayacagini beklerim.

GESAN 20 milyar TL altina dusurulurse kelepir olur, ancak onunda olmasi icin oldukca ucuk kacik bir tetikleyici olay lazim Onun disinda Turkiye standartlarinda prospektif F/K uzerinden, 30 milyar TL degerleme dip olmali.

Bilancolar iyi geldikce 100 milyar TL fiyatlamaya dogru ilerleme mumkun. Belkide bolundugu fiyata kadar geri gelir, bir borsa aliskanligi olarak. Buyume surdugu surece, piyasa fiyatlamak zorunda kalacaktir.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

3. Gene 15 miyon dolarlık iş gelmiş sene sonunu 14-15 olarak revize edşyırum o alsında ben devamlı revize edeyim...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

iyi haftalar ortaklar )

tesbihçi tanıdıgı olan var mı sabır çekmemiz lazım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

5. Şimdi herkes diyoki keşke arz olmasaydı europower

Alıntı Originally Posted by Rapmatic Yazıyı Oku
    Şimdi herkes diyoki keşke arz olmasaydı europower
    beklenti bitti.. ben hep diyordum geç gelsin diye ama yapacak bir şey yok bu saatten sonra bilançoyu bekleyeceğiz.

bu kadar iş alıpta bilançosunun kötü gelmesi zor gibi... geçen seneden kesmediği 1.5 milyar var 3 aylıkta da 1.5 milyar lık iş yapsa...

3milyar ciro beklenir her türlü

7. Alım veriyor euro w. Artık burdan kacanlarda vardır muhakkak oraya...

borsa satışı durmuyor sanırım seçim fiyatlanıyor çünkü destek vs tepki almıyor endeks..

başka global bir şey var mı bilmiyorum. 60 tane yukselen hisse var..

90 dan 64 neredeyse %25 lik bir düşüş kimse beklemiyordur bu kadarını burada.

Sayfa 692/892 İlkİlk ... 192592642682690691692693694702742792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •