Sayfa 700/896 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon
Arama sonucu : 7168 madde; 5,593 - 5,600 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

54.800 lerden aldım artık toparlar diye...Ama 56 lara gidince patinaj gördüm,gel gel yaptıklarını hissettim ve onların kucağına bıraktım tekrar... En büyük eksik güven arkadaşlar !!...Genel piyasa için söyluyorum...Yoksa şirketimiz gayet iyi bir şirket..Sektörel olarak gelecek 10 yılımıza damga vuracak diye düşünüyorum...
    Ama arkadaş bir tane ekonomi yetkilisi yok mu, çıkıp konuşsun piyasaya güven telkin etsin..YOK...Küçük yatırımcı resmen soyuldu..Borsaya davet edildi ama soyldu..Döviz alan yanar denildi orada da soyuldu...Hak ediyormuyuz etmiyormuyuz kendime cevap veremedim...
    Seçim sonrası belirsizlik biteceği için hızla toparlanır kayıplar,canınızı çok sıkmayın...

2. Endeks 4400 çalışırsa ilk toparlayacaklar bizim gibi çok düşenler olur %35 hisse gesan gerisi nakit çok salarsa ilave edecem

3. Geçen yılın şampiyon şirketlerinin genetik problemi bu... İçeride hala çok fazla bölünme öncesi 35-40 lira maliyetli yatırımcı var; böyle olunca en ufak tedirginlikte "zaten 7x 8x yapmışım" diye vurup kaçabiliyorlar... 300 dönüşü sonrası 200-225 civarı maliyetliler çoğalırsa iş değişir ve hareketler daha stabil olur...

Ben 4Ç23 sonunda %20 civarı marjla 7-8 lira hbk göreceğimize neredeyse eminim; bunun fazlası olur eksiği olmaz (kura göre)... O zaman bakacağız, FK 15'lere oturacak mı yoksa benim tahmin ettiğim gibi büyüme beklentisi devam ettiğinden fiyat da 25-30 FK'lara göre ayarlanacak mı... Şu an tek derdim diğer büyüme kağıtlarımın bazılarının %40'a varan eksilerde olması nedeniyle bu tarafa geçiremiyor olmam.... GESAN hepsini geçecek ve beni de ciddi pişman edecek bugün yapamadığım hamle için ama bu da insan psikolojisi anasını satayım; 100'e aldığını 4 ay sonra nasıl 60'a satabilirsin ki....

ah garanti ahh 2 gündür deli gibi vermenin anlamı ne acaba...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

seçim öncesi gesan düşse ne olur dedim bu kadar düşeceğini öngöremedim. sabah akşam iş yağıyor firmaya ama nedense deli gibi satıyorlar..

acaba neden? cevabı basit başka açıklaması yok..

soytarılar terk ediyor..

eskiden yabancılar giderdi seçim öncesi vs vs yabancı takas oranını takip eden varsa devamlı artar iken biz satış yiyoruz..

çok basit satanlar kim????
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Evet bekliyorduk da bu kadarını da beklemiyorduk. Tarihi çöküş yaşıyoruz. Gesan bazında daha çok zarar ettik.Bist çöküşü öncesi zaten hızlı düşmüştük. O yüzden satamadık. Fena yakalandık. Allah sonumuzu hayreylesin. Hiç iyi günler yok önümüzde sermayenin yarısını kaybettik tamamını kaybetmesek bari

7. bilançonun da bu havada ne kadar etkisi olacak oda ayrı bu kadar sert satışlar herkesin morelini bozdu ...Acil paraya ihtiyacı olanın işi zor gercekten...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8.  Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    ah garanti ahh 2 gündür deli gibi vermenin anlamı ne acaba...
    kim bu garantiden satanlar acaba durmadan satıyor gercekten...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Sayfa 700/896 İlkİlk ... 200600650690698699700701702710750800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •