Sayfa 748/1009 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,977 - 5,984 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    bu füze rallinin sebebi bu ise/para aklandıysa
    buradan alanların hayatı kayar..
    çıktığı yerin altına iner.
    CB değişimi ile kaçan Bıyıklı palalar zulada bekliyor...Onlar gelir kaldırır...Şimdi Kaçacak olanlara ucuz döviz desteği ile yol veriliyor...

2. Allahtan emir alıyoruz sözü ne ağır, altında insanın ezileceği kadar ağır. Ama artık söyledikleri sözlerin nereye kadar gittiğini bile bilemiyorlar. İnşallah peygamberlik falan ilan etmezler bu gidişle

3. Kandil desteği ile sandıktan çıkacak olana benim milletim Cumhurbaşkanlığı makamını teslim etmeyecektir bu cümleyi yazan başkası okuyan RTE ama böyle bir plan var ki yazmış öyle bir durumda Kılıçtaroğluna da kaybediyorsun micotakisi mi aday yapın diyecek.

Alıntı Originally Posted by cihangirkonya Yazıyı Oku
    Allahtan emir alıyoruz sözü ne ağır, altında insanın ezileceği kadar ağır. Ama artık söyledikleri sözlerin nereye kadar gittiğini bile bilemiyorlar. İnşallah peygamberlik falan ilan etmezler bu gidişle
    Kaymaklı kadayıf yemekten obeze dönmüş kesim için malum şahıs peygamberden de öte biri maalesef...20 yıldır tüm kaynaklar bunlara akıyor...Tıpkı Rusyanın 1988 de libarelleşme sürecinde kaynakların birkaç iş adamına akması ile halka açlık sınırında eşit maaş günlerinde ki gibi...Şimdi aynı süreci biz yaşıyoruz........

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    CB değişimi ile kaçan Bıyıklı palalar zulada bekliyor...Onlar gelir kaldırır...Şimdi Kaçacak olanlara ucuz döviz desteği ile yol veriliyor...
    kaçmaya para buluyorlarsa/onaylanıyorsa ne mutlu..
    çıkış yönlü az hacim olunca turşu kıvamında diyalog oluyor.

spekülasyon serbest..
    Memento mori

6. Kılıçtaroğlu gel Muharrem sana da milli eğitim Bakanlığı'nı vereyim dese Muharrem ben kandilden emir alanlarla beraber olmam der eminim başka seçeneği yok adamın.

7. Deniz bey rezervi -69 a dayandırdı + Rusya+ BAE+ Suudi. 4 ayda 48 milyar dolar cari açık verdik. USD 30 dan başlar benim hesapta. En Ufak aksilikte üç basamaklı rakamları görür. Bu seçim iptal olur rte nin en son söylediğine göre.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kiracı olup da hala akp ye oy vereceklerini tahmin etmiyorum kiralar asgarî ücrete yakın şuan Konya'da. Millet ittifakı %40 ve üstü alır Konya'da
    Söz konusu Konya abi) Millet İttifakının 40 aldığı yerde KK 45 olur, Reis 50 civarı alır. Konya özelinde mümkünatı yok olarak görüyorum. Sadece Konya değil tabi Urfa,Maraş,Antep,Samsun, Trabzon ve tabiki Erzurum. Sittin sene değişmez. Ufak kan kaybı olur ama dediğin kadar olmasını olası görmüyorum.

Reis Konya da 65 ve altına düşerse değişim olmuş demektir.

Sayfa 748/1009 İlkİlk ... 248648698738746747748749750758798848 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •