Sayfa 27/181 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 209 - 216 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1. Bugün ben de arz sonrası ilk alımlarımı yaptım. Ortalık çok karışık, seçim, 7 tavan yaptı hisse derken yine de dayanamadım, 8-9 aydır borsaya gelsin diye bekliyorduk

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    Ben söyleyeyim miatk
    teknosa dan bahsediyor tabi ki

3. aferim europower...silkeleyip yoluna devam ediyorsun...az çok bunu tahmin etmiştim... devamke....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    aferim europower...silkeleyip yoluna devam ediyorsun...az çok bunu tahmin etmiştim... devamke....
    keko almışsın sazı elıne,,sür yukarı kırbaçla keko
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5. Ben de kucuk bir giris yaptim, paydaslara hayirli olsun, uzun vadeli kenara attim, kisada dussse de cok umursamayacagim.

6.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    keko almışsın sazı elıne,,sür yukarı kırbaçla keko
    gesan beni çok sevmişti..istemeden de olsa ayrılmış idik..bakalım europower birlikteliğimiz ne kadar sürecek ??
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by cumbaba Yazıyı Oku
    Ben de kucuk bir giris yaptim, paydaslara hayirli olsun, uzun vadeli kenara attim, kisada dussse de cok umursamayacagim.
    gesan out,europower ın
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

8.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    gesan out,europower ın
    gesanın düşmesine açıkçası çok üzülüyorum ama elimden de bir şey gelmiyor...piyasa bu şekilde taktir ediyor...piyasanın önünde durmak imkansız...piyasa europeri daha bakir görüyordur...bu yüzden de europowere rağbet ediyor...

Sayfa 27/181 İlkİlk ... 1725262728293777127 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •