Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Primli DDKKM var , prim baştan yatıyor , git hemen çek , ister harca , ister döviz al , ister günlüğe koy değerlendir. Bunu ing ve garanti yapıyor , hsbc ve odeo da duydum , sormadım.
    Niye bunu yazdım ?
    sn.Achiles ve shorts ve bir de sn.Bülent yazmış , gayet açık , net. Kimse kimseyi inandırmak zorunda değil. Ama iğneli laflar adamın canını sıkar , insan bildiğini , yaşadığı tecrübeleri niye paylaşayım ki psikolojisine düşürür.

.......

Bu sitenin eski müdavimleri , kimin kuru sıkı palavracı , kimin doğru bilgiler verdiğini bilir . Farklı biliyorsanız , o şekilde tecrübe yaşadıysanız , donelerinizi ortaya koyarak elbet karşı çıkılabilinir , ama moral bozmak , iğneleyici laflar sokmak , olmaz ..
    malesef çok haklısınız sn roxette.

dönem dönem bu başlıkta sallamasyon oran paylaşan az şark kurnazları da peydahlanmadı değil. genelde çok geçmeden ifşa olup uzadılar başlıktan. bunun yanında gerçek oranlar paylaşıp yalancılıkla yaftalanıp küsüp uzaklaşanlar da oldu malesef. hepsini gördü bu gözler.

ben hala iyi oran aldığımda bunu hemen paylaşmalıyım birilerinin işine yarasın diye düşünenlerdenim. yalan diyen ya da kanıt isteyenler s2mde değil.

böyle devam...
    Son düzenleme : shorts; 04-05-2023 saat: 04:15.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •