Sayfa 276/1003 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,201 - 2,208 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

DDKKM 9% dan iki gun once yaptik
    20 diyenler belgelesin bari........

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Külliyen YALAN...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

50-60K USD ile 9% dan iki gun once yaptik

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Normal ddkkm oranı nedir 11.5 mu ?

Yarin bankaya imza atmaya gidecegiz bunlari MTye soracagim...
    yillik 22 varsa bize niye 9 onu soralim...

bakalim primi de yarin odeyecek mi yoksa vade sonu mu gene

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn virtue..

beni tanıyan tanır.. siz hala tanıyamamışsınız belli ki.. 20 yıla yakındır burada gerçek oranlar paylaşırım.

bugün yukarıda paylaştığım oranla ddkkm bağladım.. 91 gün dolar yıllık %22,56 mevduat karşılığı opsiyon primi 1 saat sonra hesabıma yattı.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Akbank 30 olan tl faizini 29 yapmış
    ING bile günlükte 30 veriyor

Garanti bankasi
    cep bankacilik ta ana ekran altinda basvurular yaziyor
    ona tiklayin cikan ekranda ucuncu sirada vadeli hesap yazar ona basin
    cikan ekranda gene ucuncu sirada dovizden donusumlu kur korumali hesap yazar
    ona tiklayin
    faiz oranlarina bakin hepsi %13 yazar ISTE DDKKM

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bankaya 100.000 dolar götürüyorsunuz dışarıdan...

Size 5000 dolar veriyor peşin.

3 ay sonra gidip 100.000 dolarınızı, dolar olarak geri veriyor.

Faize göre, meblağa göre gün gün değişir, bazısı baştan verir, bazısı sonda.

Geçmişte bazıları ayrı ayrı ifade ederken (TL ye şu USD ye bu), bazısı faizin içine dahil ederek de ifade ettiler, dolarla girilen KKM'de faiz düşükken TL faizli DDKM nin faizi yüksekti misal, aslında prim içindeydi. Şu anki opsiyon/primli DDKM'de de TL faizi var, ama düşük olduğu için aslında yok gibi.

ING, Garan, HSBC ye gidin direk oran alın...

Muhtemelen rasyolarını tutturamayan bankaların uygulaması veya sizin parayla vadeli piyasalarda arbitraj yapıyorlar, kazandıklarını kırışıyorlar.

Opsiyonlu, primli DDKM soracaksınız, sadece 'DDKM' denirse zaten ilk KKM tebliğinde bahsedilen KKM ile aynı yani dolarla girilen KKM aslında DDKM, iki türlü KKM, birisi DDKM birisi TL ile girilen KKM, bi de ticarilere 1 aylık ayrı KKM var.

DDKKM de dovizi TL ye gecerken aldigi MB kur ile
    vade sonu da zaten MB kurdan gecis yaptigi icin sizin ana para daki USD bozulmuyor

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    primli DDKM de bence once sorulacak soru ,92 gun sonra ,misal dolar 40 tl oldu ,bozdurdugun doları geri veriyormu ? malum olucak farkı hazine karsılıyor ,banka nın kendisi degil.

7.  Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    aktiften 50k doları swift ile çıktım 15güne gün veriolar....oda bulursak diyolar....garantiye habersiz gittim 3bin doları veremedi...yarın 4te gelin dedi....
    şöyle yapıyorlar ödemeyi, o gün biri gelip döviz yatırırsa o dövizi size veriyorlar
    ana ambardan çıkış yok, yanı banka talep ediyor, bizde yok ki falan diyorlardır
    seçimden sonrada fiziki dolar ödemesinin olacağına ihtimal vermiyorum bankalar seçim sonrası diyor
    seçimden 3/6 ay sonra bekli bir fon gelir, döviz girerse girer (tahmin) o vakit veren olur, dev öncesi bu düşük kurla yabancıda zor gelir, hatta gelmez diye tahmin ediyorum
    döviz tarafında asıl talep seçim sonrası gelecektir, seçimn ikinci tura kalma ihtimali çok yüksek
    tl yi devüle edersen seçim öncesi/sonrası döviz bozduran vatandaş olur fiziki talep bir nevi karşılanabilir
    yoksa sıkıntı sürer ve katlanarak devam eder, kısır döngüde çok sürmez,
    özet olarak seçimdeh önce başkasının yatırdığını alabilen olur ancak, Amazon usulü takas

DDKKM de stopaj yok

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    sn achiles gayet güzel anlatmış. tek ekleyeceğim verilen oranlar girdide yazdığım gibi (m.k.) mevduat karşılığı. neti için bunu 0,80 ile çapmanız gerekir.

Sayfa 276/1003 İlkİlk ... 176226266274275276277278286326376776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •