Sayfa 755/1009 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 6,033 - 6,040 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Kavcıoğlu: İkili kur sistemi yok !

2. Ereğli nin de temelli kendine güveni kalmadı....

Hadi koçum yapabilirsin, bi daire alıp kiraya vermektense, şimdi Ereğli alıp temettüsüyle....böyle diyorlar ya...

Gastamonu Gastamonu dep dep dep...misal şu şekil...YTD

Yohsam...durum pohtur...demedi demeyin..

3.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Kavcıoğlu: İkili kur sistemi yok !
    yalan adamlarım abdesti olmuş artık, yalansız namaz bile kılamıyorlardır..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ereğli nin de temelli kendine güveni kalmadı....

Hadi koçum yapabilirsin, bi daire alıp kiraya vermektense, şimdi Ereğli alıp temettüsüyle....böyle diyorlar ya...

Gastamonu Gastamonu dep dep dep...misal şu şekil...YTD

Yohsam...durum pohtur...demedi demeyin..

2018 yılıydı sanırım 12,44TL görüp daha sonraki aylarda testere şekli düşerek seans içi 6,08'e kadar inmişti. Yani %50'den fazla düşüş. (Marjların düşmesi ve batık British steel alma ihtimali sonucu)

Bu sene 54TL görmüş, yarısı 27TL eder. 27TL altı olması imkansız değil, tarih-tekerrür olayı. (illaki olacak demiyorum) Viop topiğinde 1 dolar bekleyenler var...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    .....deneme

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Bölümü öğretim üyelerinden Cem Say’ın sosyal paylaşımıyla özetlemiş;

“Dark web, Cambridge Analytica, yapay zekâ, vs: 15 Mayıs sabahına dek internette bir kişinin (örn. Kılıçdaroğlu’nun) tuhaf bir şey yaptığını veya söylediğini “gözünüzle gördüğünüz” hiçbir “haber”e (doğrudan o kişi TV’ye çıkıp “evet, ben böyle yaptım, dedim” demedikçe) inanmayın. Diyelim sandık görevlisisin. Tam oylar sayılırken ortalıkta Kılıçdaroğlu’nun “adam kazandı” dediği bir video dolaşmaya başlayabilir mesela. İnanma. O gece böyle şeyler olabilir. Tutanağı usulüne göre alıp teslim edene kadar robot gibi ol, algoritmandan şaşma. Sabaha bahar gelir...” Aman dikkat!

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Kavcıoğlu: İkili kur sistemi yok !
    Üçlü , beşli var anlamında mı söylemiş acaba,

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    2018 yılıydı sanırım 12,44TL görüp daha sonraki aylarda testere şekli düşerek seans içi 6,08'e kadar inmişti. Yani %50'den fazla düşüş. (Marjların düşmesi ve batık British steel alma ihtimali sonucu)

Bu sene 54TL görmüş, yarısı 27TL eder. 27TL altı olması imkansız değil, tarih-tekerrür olayı. (illaki olacak demiyorum) Viop topiğinde 1 dolar bekleyenler var...
    Valla şu anki ağırlıklı görüntü, buradan 37-40 a tepecek sonra da 25 e gidecek gibi, o da seçim sonrası 1 dolara tekabül eder.

Ama...titanizm felsefesi gereği herkes bunu görür de alırsa, o zaman da gitmez. Misal son dalgasını uzatır direk 1 hafta 10 gün içinde 25 e gider.

Ha yine teper, ama işte o zaman müteakip hedef 1 dolar olmaz, tutmaz orası yani.

Düşünüyo şimdi, nassı yapsam da çoğunluğu tufaya düşürsem diye...endeks için de önemli tabi...Tüpraş, Petkim hepsi yamuldu, bunların hepsinin bi tepmesi lazım...endeks mühendisliği ilim gibi...bende Ereğli yok bu arada, başka kağıt var, endeks giderken gidiyor düşerken düşmüyo, şaka gibi...YTD

Sayfa 755/1009 İlkİlk ... 255655705745753754755756757765805855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •