Sayfa 708/892 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon
Arama sonucu : 7135 madde; 5,657 - 5,664 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Biraz ben sasa nın 7 tl den 4 tl ye düştügü seneye hatırlatıyor ne beklentiler orda 4 leri görürmüştü ...Sonrası malum yukarı dogru resmen işınlanmıştı 2-3 sene durmadan...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by alamut1 Yazıyı Oku
    15 milyar ciro yapsa bu yıl ortalama %14 olsa net kar marjı 2,1 kar yapar HBK 4.5 çıkıyor 25 FK ile 112,5 TL yapıyor.. YTD tamamen uydurma bir hesaptır.
    Benim kafamdaki ciroda o hatta biraz üstüde olabilir normal şartlarda gesanın ölüsünün bile busene 100 tl fazla etmesi lazım...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

Alıntı Originally Posted by ikasemre Yazıyı Oku
    haftaya taban serisi devam ederse belki 30-40 bandından fırsat verir mi acaba diye sattım zira gidişata bakınca neden olmasın diyorum. gerçekten bu noktada duygularımıza hep yenik düşünüyoruz halbuki borsada gerçekten bir makina edasıyla iş yapmak gerekiyor.
    her şey olabilir bu saatten sonra haklısın..

gerçekten robota baglamak lazım..

yani kızıyorum kendime beklenti satın alınır gercekleşince satılır yılların kuralı bu..

ama gesan gercekten bu kadar aldıgı iş vs derken ve gercekten kimse bu kadar salacagını öngörememiştir. elinde mal olmayan demiştir tabi..
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by mehmetyun Yazıyı Oku
    astor güzel döndü darısı bize artık..
    işten güçten sadece dönmeye odaklanmışım.. bence çok iyi bir bilanço değil alfas 2022 3. çeyrekte gelen kadar kar yazdı..

bende gesandan alfas gibi bir kar ve daha fazlasını bekliyorum açıkçası..

daha yeni gelen astor bilanço açıklamış bizim Gesan yine son günü bekliyor bu yaptıkları da gercekten ayıp zaten

6. Bu kayıtsızlığın altında kesinlikle bir şey var. Çok büyük ihtimalle siyasi, yoksa şimdi en az 5-10 tane daha kap patlatmışlardı. Tek söyleyeceğim şey var kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Behiç bey'i de yazdık bir kenara

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Bu kayıtsızlığın altında kesinlikle bir şey var. Çok büyük ihtimalle siyasi, yoksa şimdi en az 5-10 tane daha kap patlatmışlardı. Tek söyleyeceğim şey var kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Behiç bey'i de yazdık bir kenara
    Sinek pis değil ama mide bulandırır..

https://twitter.com/girisimelektrik/...736457217?s=20

8. Kesin ip var

Sayfa 708/892 İlkİlk ... 208608658698706707708709710718758808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •