Kemal Derviş vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
Kemal Derviş vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.
@erefefik
"Macron, Lyon'u ziyaret edecek. Toplanma, gösteri ve yürüyüş yasak!"
— Libéretion
@erefefik
Ben yokken Muharrem'i ifşa etmişler. Teyit edilmiş degil tabi, benziyor ama olmayabilir de.
@erefefik
Bosna | Demokratik Hareket Partisi (SDA) lideri Bakir İzzetbegoviç:
"Sevgili Boşnaklar, sizi sandık başına gitmeye ve Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklemeye davet ediyorum çünkü Türkiye'nin ona ihtiyacı var ama Bosnalıların da ona ihtiyacı var."
— Balkaninsight
@erefefik
https://www.birgun.net/haber/hulusi-...iddiasi-435349
Bugüne kadar en çok desteklediğim kişi Hulusi Akar'dır."Hulusi Akar'ın kızı Hacettepe Tıp Fakültesi’ne usulsüz girdi" iddiası
Bugünkü köşesinde İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Ahmet Zeki Üçok'un iddialarını aktaran Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Terkoğlu, Hulusi Akar'ın kızının Hacettepe Tıp Fakültesi'ne "usulsüz" biçimde girdiğini yazdı.
Bunu görmezden gelemem.
Doğruysa hiç yakışmadı.
@erefefik
Hayatları yalan. Bundan lider olmaz.Prof. Dr. Mustafa Şahin
@sahinmu
Erzurum’da CHP mitinginde yaşananlar üzüntü verici ve tasvip edilemez. Ancak 42 yıldır sağlık sisteminin içindeyim, bu şekilde damar yolu açıldığını görmedim. Venöz kan akışı yukarı doğru olur. Burada damara yerleştirilen kateter ters duruyor ve ne sıvı, ne de kan verilemez.
@erefefik
Benimki 156'ydı avradını kesen. Şinci 100 yoktur. Çakıldı be ya.IQ SEVİYESİ 100 ve aşağısı olanlar 2030 yılını göremeyecek … .
@erefefik
Yer İmleri