Ne zaman İRAN da protesto gösterileri olur. HEMEN yurt dışında TIMES olur ECONOMIST olur kapak atarlar. İran da İran diye.
İranı yönetenler de bunu halka gösterir. Hoopp halk hemen sus pus.Protestolara destek vermez.
Ne zaman İRAN da protesto gösterileri olur. HEMEN yurt dışında TIMES olur ECONOMIST olur kapak atarlar. İran da İran diye.
İranı yönetenler de bunu halka gösterir. Hoopp halk hemen sus pus.Protestolara destek vermez.
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bence excumbaba adayı surileri memleketine yolladıktan sonra Suriye de aday olsa bence kazanır orada... Hem cumbabalığı da devam etmiş olur... Benim aklıma böyle birşey geldi![]()
Adamlar mevcut iktidarın gitmesini istemez. Bu kadar mülteciyi tutacak başka kimi bulacaklar ?
Muhalefet göndereceğiz diyor...En önemli konu şu an bu yabancılar için..
Özelden yazmış Tokatçı biti
Şampanya içicem dedim diye Allah belanı verecek yazmış arapperest... Seni bir bulursam senin de ağzına dayayacağım şampanyayı
Genelde uç fikirleriniz var Hulisi Akar gibi.Katılmıyordum.Ama bu bakış açınız tamamen doğru.Lakin KK rus yanlısı değil batı yanlısı olacağız dedi açık açık.Ve bence AB ABD bizim ruslarla hiç bişi olmamış gibi takılmamıza fena içerliyorlar.Seçim meçim bitsin mevcut iktidar kalırsa hesap verme vakti diyebilirler.
Bi gittim geldim tonla yazı yazılmış, sanırsam hatta bazı yazılar silinmiş. dikkatimi çeken bişii daha var, son günlerde sesi soluğu çıkmayan caho bu akşam coşmuş, heralde akşam seansında pala biraz daha alınca cahoya bi özgüven gelmiş![]()
yarın bi alicengiz oyunu ile cahoyu ütmem lazım![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri