Sayfa 431/1005 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,441 - 3,448 arası.

Konu: Viop L

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,251
    Blog Entries
    1
    Ne zaman İRAN da protesto gösterileri olur. HEMEN yurt dışında TIMES olur ECONOMIST olur kapak atarlar. İran da İran diye.
    İranı yönetenler de bunu halka gösterir. Hoopp halk hemen sus pus. Protestolara destek vermez.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

2. Bence excumbaba adayı surileri memleketine yolladıktan sonra Suriye de aday olsa bence kazanır orada... Hem cumbabalığı da devam etmiş olur... Benim aklıma böyle birşey geldi

3.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Vatandaş olarak yurt dışı adamı istemiyor düşünürsün.
    Vatandaşı aydınlatanlardan biri olarak ben bu durumu önceden tanıdıklarıma aylar önce tek tek söyledim.
    iki bilemediniz bir hafta kala böyle dergi kapakları olacak dedim. Amaçları size algı kasmak.

AVRUPA nın ödü kopuyor Suriyeli ler gelecek diye. DUA ediyorlar DUA. Kazansın diye.

Ohhh..
    Maşallah atom mühendisi gibi konuşuyon da Engülüzce biliyon mu şüpheliyim...

4. Adamlar mevcut iktidarın gitmesini istemez. Bu kadar mülteciyi tutacak başka kimi bulacaklar ?
    Muhalefet göndereceğiz diyor...En önemli konu şu an bu yabancılar için..

5. Özelden yazmış Tokatçı biti

Şampanya içicem dedim diye Allah belanı verecek yazmış arapperest... Seni bir bulursam senin de ağzına dayayacağım şampanyayı

6.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Vatandaş olarak yurt dışı adamı istemiyor düşünürsün.
    Vatandaşı aydınlatanlardan biri olarak ben bu durumu önceden tanıdıklarıma aylar önce tek tek söyledim.
    iki bilemediniz bir hafta kala böyle dergi kapakları olacak dedim. Amaçları size algı kasmak.

AVRUPA nın ödü kopuyor Suriyeli ler gelecek diye. DUA ediyorlar DUA. Kazansın diye.

Ohhh..
    Genelde uç fikirleriniz var Hulisi Akar gibi.Katılmıyordum.Ama bu bakış açınız tamamen doğru.Lakin KK rus yanlısı değil batı yanlısı olacağız dedi açık açık.Ve bence AB ABD bizim ruslarla hiç bişi olmamış gibi takılmamıza fena içerliyorlar.Seçim meçim bitsin mevcut iktidar kalırsa hesap verme vakti diyebilirler.

7.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bozkurt abi bir yön çiz bize aptal olduk bu minibüs Bostancıya mı gidiyor Ümraniyeyemi
    Bi gittim geldim tonla yazı yazılmış, sanırsam hatta bazı yazılar silinmiş. dikkatimi çeken bişii daha var, son günlerde sesi soluğu çıkmayan caho bu akşam coşmuş, heralde akşam seansında pala biraz daha alınca cahoya bi özgüven gelmiş
    yarın bi alicengiz oyunu ile cahoyu ütmem lazım
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bi gittim geldim tonla yazı yazılmış, sanırsam hatta bazı yazılar silinmiş. dikkatimi çeken bişii daha var, son günlerde sesi soluğu çıkmayan caho bu akşam coşmuş, heralde akşam seansında pala biraz daha alınca cahoya bi özgüven gelmiş
    yarın bi alicengiz oyunu ile cahoyu ütmem lazım
    Hahaha Ben borsa defterini geçen hafta kapadım, ekran dahi açmıyorum, yeni defterim siyaset, muck!

Sayfa 431/1005 İlkİlk ... 331381421429430431432433441481531931 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •