Ne zaman ÝRAN da protesto gösterileri olur. HEMEN yurt dýþýnda TIMES olur ECONOMIST olur kapak atarlar. Ýran da Ýran diye.
Ýraný yönetenler de bunu halka gösterir. Hoopp halk hemen sus pus.Protestolara destek vermez.
Ne zaman ÝRAN da protesto gösterileri olur. HEMEN yurt dýþýnda TIMES olur ECONOMIST olur kapak atarlar. Ýran da Ýran diye.
Ýraný yönetenler de bunu halka gösterir. Hoopp halk hemen sus pus.Protestolara destek vermez.
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bence excumbaba adayý surileri memleketine yolladýktan sonra Suriye de aday olsa bence kazanýr orada... Hem cumbabalýðý da devam etmiþ olur... Benim aklýma böyle birþey geldi![]()
Adamlar mevcut iktidarýn gitmesini istemez. Bu kadar mülteciyi tutacak baþka kimi bulacaklar ?
Muhalefet göndereceðiz diyor...En önemli konu þu an bu yabancýlar için..
Özelden yazmýþ Tokatçý biti
Þampanya içicem dedim diye Allah belaný verecek yazmýþ arapperest... Seni bir bulursam senin de aðzýna dayayacaðým þampanyayý
Genelde uç fikirleriniz var Hulisi Akar gibi.Katýlmýyordum.Ama bu bakýþ açýnýz tamamen doðru.Lakin KK rus yanlýsý deðil batý yanlýsý olacaðýz dedi açýk açýk.Ve bence AB ABD bizim ruslarla hiç biþi olmamýþ gibi takýlmamýza fena içerliyorlar.Seçim meçim bitsin mevcut iktidar kalýrsa hesap verme vakti diyebilirler.
Bi gittim geldim tonla yazý yazýlmýþ, sanýrsam hatta bazý yazýlar silinmiþ. dikkatimi çeken biþii daha var, son günlerde sesi soluðu çýkmayan caho bu akþam coþmuþ, heralde akþam seansýnda pala biraz daha alýnca cahoya bi özgüven gelmiþ![]()
yarýn bi alicengiz oyunu ile cahoyu ütmem lazým![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Yer Ýmleri