Ama Ýnce ve Oðan'ým siyasi hayatý bitti bence....
Ama Ýnce ve Oðan'ým siyasi hayatý bitti bence....
Ýftira atýyorsunuz imaa yollu.. sonra ispatlayamam diyorsunuz.. allah yok demek iftira deðildir. ama ne ayak olduklarý derseniz bunun için en azýndan bir ipucu vermelisiniz, ha bana göre, düþünüyorum, fikrim derseniz de saaygý duyarým, ama ne ayak na bacak derseniz iþ deðiþir. Neyse.
Another day in paradise
Yönetim yazýmýzý silmiþ..
Ýþçi olsam sosyalist partiye oy verirdim, dedim..
Bu yazýdan korkulacak ne var yahu?
Gece gündüz millet ittifakýna pkk ile ortak, fetöcü diyenlere laf söyle... Daha 1 hafta evvel Ýnce ne dedi? Fetö nün yeni ortaðý dedi CHP ye... Ýftira budur... Çünkü yalandýr ve barizdir...
Bense iftira atmýyorum, seçimden sonra bu Ýnce ve Oðan'ým ne ayak olduklarýný göreceksiniz diyorum... Ak kara belli olacak diyorum... Bu bir beklentidir... Vaktinde 2015 Haziran seçiminden sonra Bahçeli nin ne ayak olduðu ortaya çýkmýþtý... Þimdi de bu arkadaþlar var tombalada...
Önce güzel Türkçemizi öðrenin, sonrada biraz mantýk üzerine okuma yapýn... Zira basit þeyleri algýlama da güçlük çekiyorsunuz...
The Economist dergisinin Twitter kapak fotoðrafýna AK Parti'den sert tepki.................
The Economist dergisi, Twitter'daki kapak fotoðrafýný Ýngilizce olarak "Erdoðan gitmeli" yazýsýyla deðiþtirdi.
Þimdi vatandaþ olarak ne düþünüyorumm....
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Vatandaþ olarak yurt dýþý adamý istemiyor düþünürsün.
Vatandaþý aydýnlatanlardan biri olarak ben bu durumu önceden tanýdýklarýma aylar önce tek tek söyledim.
iki bilemediniz bir hafta kala böyle dergi kapaklarý olacak dedim. Amaçlarý size algý kasmak.
AVRUPA nýn ödü kopuyor Suriyeli ler gelecek diye. DUA ediyorlar DUA. Kazansýn diye.
Ohhh..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Bugüne kadar siyaset konuþmadým bu forumda ve konuþanlarý eleþtirdim... Lakin seçime kadar bence siyaset demek borsa dahil herþey demek... Bu yüzden sadece siyaset konuþacaðým 14 Mayýs a kadar...
Yer Ýmleri