Sinir de kalmadı para da kalmadı. Zirveden yüzde 50 aşağıdayız. Tekrar çıkması için x2 yapması gerekiyor. Yapar mı? Ne zamana yapar Meçhul.
Arz olayının olumsuz etkileyeceğinin az çok tahmin etmiştim de sektörün hala canlılığını koruması gelecek vaadetmeye devam etmesi gözümüzü boyayan etken oldu.
Bugün bankalar ve ana kağıtlara girdiler sıranın bize gelmesini bekleyeceğiz artık. Gelir mi? Belirsiz.
Bilanço ile belki ağzımıza biraz bal çalar ama genel manada çok güven kaybetti. Toparlaması uzun sürebilir. Resmen operasyon yedik.
Allahından bulsun operasyon çocukları.
Tüm destekleri kırdı. 62 hem yükselen hem yatay destekti stop olmalıydık beceremedik. O kadar zararı göze alıp çıkmak da kolay değildi.
Şimdi 43 ve 37 yatay destekler var kabaca. 43 aynı zamanda aşağıdan gelen ana yükselen trendinentekabül ediyor. Sonuna kadar zorlamadan bırakmayacaklar gibi. Ha belki bilançoyla 55-60 denemesi yapar mı bakalım göreceğiz.
Bilanço fln da hikaye artık benim için gesan da .1 milyarlık kap gelince düşen bir hisse nihayetinde.....Bugün endeksin yükselişini de fake olarak yorumluyorum...yüksekten mal boşaltmak için seçim sürecinde...
Gesanı 70 lerden yarısını vermiştim ve buraya da yazmıştım bunu...Fakat bu kadar düşüşü gerçekten beklemiyordum....47.50 lere geldiğinde almayı düşünüyordum.ama artık bu şirkete ve yönetimine güvenimi kaybettim...Kalan nakiti BIST 30 hisselerinde değerlendireceğim....Hisse de kalan ortaklar için çok üzgünüm gerçekten...Ama unutmayın hiç bir şey sağlık ve huzurdan önemli değildir..Ve kaybedilen yine borsada kazanılır...Sevgiyle kalın...
sayfa sakinlemiş guzel sacma sapan hisseleri 30-40 kişi takip ediyor ...Su akar yolunu bulur...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Yer İmleri