Sayfa 469/1005 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 3,745 - 3,752 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Berna Gülpınar
    @berna_gulpinar
    ·
    6s
    15 Mayıs sabahı iktidar değişirse, devir teslime kadar olan süreçte bürokrasi doları kasten serbest bırakabilir deniyor.
    @ProfBilgeYilmaz
    bu konuda ciddi endişeleri olduğunu söyledi.

Bu suça alet olacak Merkez Bankası bürokratları yargılanacaklarını bilmeli. Bu çok önemli!

ne diyorsunuz yaparlar mı
    2.tura kalırsa her yol denenir. Tüm tuşlara basılır. Ben MB deki altınların buharlaştırıldığını düşünüyorum ek olarak. Kayıtlarda var ama fiziken yerinde olmayabilir. Olası kaçış planında kasada 1 delikli kuruş bırakmazlar

2. Pazar gecesi tüm kara deniz ve havayollarını kontrol altına almamız lazım, ülkeden bavulla paraları alıp kaçan olmasın
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    TUİK e kimse inanmıyor...Yeni yapılan enflasyon %80 çıkarsa ne olur?..ENAG %100 üzeri..
    TL sahipleri için geçmiş enflasyonun üzerine bir bardak su içilecek, gelecek enflasyona bakılacak. RTE de artık gelecek enflasyona bakacağız dedi ama onu yapmayacağını anladı, tam tersine enflasyonu gazlamaya başladı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,145
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Berna Gülpınar
    @berna_gulpinar
    ·
    6s
    15 Mayıs sabahı iktidar değişirse, devir teslime kadar olan süreçte bürokrasi doları kasten serbest bırakabilir deniyor.
    @ProfBilgeYilmaz
    bu konuda ciddi endişeleri olduğunu söyledi.

Bu suça alet olacak Merkez Bankası bürokratları yargılanacaklarını bilmeli. Bu çok önemli!

ne diyorsunuz yaparlar mı
    Değil 2 3 gün. Ben en az 2 belki 4 yıl daha başımıza gelebilecek tüm ekonomik sıkıntılardan eski hükümeti sorumlu tutacağımı düşünüyorum.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Para politikaları ip gibidir.Çekersiniz ama itemezsiniz.

bilge yılmaz son 2 ayda bilmediğimiz bir şey oluşursa ve ülke moratoryum ilan ederse o zaman süreç uzar dedi.

bürokratlar da biatçı dilinden allah ümmet kitap düşürmeyen ama pek de öyle yaşamayan tipler.

biatçılar ama kendilerini komple yakmazlar.

"biatçıysak mal değiliz qanqa"
    audentes Fortuna iuvat

7. Isbank 1. Çeyrek kar:12.9 milyar
    Beklenti:11.7

Sayfa 469/1005 İlkİlk ... 369419459467468469470471479519569969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz