Sayfa 355/1003 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Depremde Çadır satanı önce övdü aferin çok güzel para yaptınız falan paralar cukka edilip üzerinden 3 ay geçince Muhalefet olduğu akla geldi ve Cuma günü çok üzüldüm dedi.
     Alıntı Originally Posted by ozgur cocuk Yazıyı Oku
    Bankadan alıp serbestten satıyorsun.Bankadan dolar bazlı bir enstrüman alırsan işe yarar.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Geçen 20.60 dan aldım doları mesela.. Çekip bankadan piyasada 21.30 a satılabilir..

2. Size bir kıyak yapayım. Kıyak gibi kıyak...

3. Kimler kıyak istiyor?

4. Eğer resmi kur serbest kura yakınsayacaksa ki bence yakınsayacak, kısa vadeli eurobond olan fonları tutmak 10 numara...Yatırım tavsiyesi değildir, limon çıkabilir...

5.  Alıntı Originally Posted by Economics Yazıyı Oku
    Eğer resmi kur serbest kura yakınsayacaksa ki bence yakınsayacak, kısa vadeli eurobond olan fonları tutmak 10 numara...Yatırım tavsiyesi değildir, limon çıkabilir...
    Limon iyidir maden suyu ile için kolesterol düşürür

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Limon iyidir maden suyu ile için kolesterol düşürür
    Akerlof'un Lemon's Problem var ondan dedim, iyi gözüküp bozuk olan arabalara limon der amerikalılar...Aldın mı ekşidir.

7. Bahri kardeşim en son AFA almıştın sanırım. Volatilitesi düşük fonlar almak daha iyi olur usd için. Ne kadar track ediyor bakmak lazım.

8. Bir ara hakemi çağırdınız ama faul yok oyna dedi herhalde. Bir grafiğe bir yoruma yenileceksiniz...Resmi kur çarşıya neden yakınsamalı biliyor musunuz?
    1. TL bazlı KKM'ciler zararda dönüşleri spottan döviz olur.
    2. Naylon altın vesairenin anlamı kaçarsa fizikiye hücum olur, al sana turp gibi cari açık.

Sayfa 355/1003 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455855 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •