Mummy, taş çatlasın 15 gün susar, sonra konuşur.
15 günü beklemeden de konuşabilir tabi.
Mummy, taş çatlasın 15 gün susar, sonra konuşur.
15 günü beklemeden de konuşabilir tabi.
seçimden önce rte de kk de şunu vereceğim bunu vereceğim diye haftalardır propaganda yaptılarmı yaptılar.
KK millete şunu vereceğim bende şöyle para yatıracağım demek yerine ben size şu an ki maaşınızla 2 katı alım gücü vaad ediyorum.maaşınızı 2 katına çıkarıp alım gücünüzü 3 kat düşürmeyeceğim diye diye millete anlatsa farklı noktadaydık belki.son 6 aydır özellikle sabit gelirli alt grup seçmeni cenneti yaşadı.gidip rte nin yıllar önce söylediği alım gücünüz düştüyse bana oy vermeyin vb leri devamlı millete izletseler dahi yeterdi.
https://www.sondakika.com/haber/habe...epki-15909193/
Ergenekon ve Balyoz davalarının olduğu dönemde Adalet Bakanlığı yapan DEVA Partili Sadullah Ergin'in CHP listelerinden aday gösterilmesi tepki çekmişti. Ankara 1. bölge 4. sıradan aday gösterilen Ergin, 28. dönemde milletvekilliği koltuğunu kaptı.![]()
Helal olsun.
Konya'da daha önce CHP iki çıkardı Saadet ile bu sefer ne düşündüler de Konya'da CHP den saadet adayı gösterilmedi yrp Konya'da %5 ile bir MV çıkardı. İlk 4 aday listesinde iki gelecek partili gösteriliyor meclisi böyle strateji ile kaybettik. İyi parti de Konya'nın sevmediği Ünal Karamani aday gösterdi halbuki Ünal Karaman Trabzon da seviliyor. Fakibaba Urfa'da seviliyor Ankara'dan aday gösterildi bunun gibi bir sürü hatalar. Deva ile gelecek kendi aralarında birleşmedi bunların katkısıyla yok diye masaya yatırıldı. Evet küçüklerin katkısı yoktu. Biz bunlar oturup sürekli adım adım konuştu dedik hiç konuşmamış bunlar. HDP tıp den başka katkı yoktu.
Biz ne dersek diyelim adamın mitinginde gösterdiği PKK HDP ses kaydını gerçek sanan koyunlar var %5-10 sosyal yardım alanlar var. Yani seçimi %10 fazla alacak adamla kazanabilirsiniz
Hâlâ halka koyun diye aşağlama..
karpuz kabuğu kadar içsel değer yok..
Memento mori
Yer İmleri