Sayfa 902/1009 İlkİlk ... 4028028528929009019029039049129521002 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,209 - 7,216 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Burada bazı arkadaşlar gün itiraz etti. Biz de biliyorduk ama aday olmuş iyi parti eleştirdi iyi parti MV Yavuz Karaalioğlu itiraz etti HDP milliyetçilik Atatürkçülük iyi ayarlayamadik. Seçimi kesin kaybettim diyen adam ki bütün bakanları MV yaptı kurul üyeleri için maaş için KHK çıkardı ama o bile inanamadı az bi şey yapsa %60-70 alacakmış demek.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Çok doğru. Bırakın hepsi olseydi diyeceğim yazık Gökhan Zan çırpındı en fazla o çırpındı seçilemedi
    Gökhan zanında benim seviyeye geldiğine eminim. Ama o salak hemşehrilerim der gene devam eder. En azından benim hemşehrim değiller
    Hoş benim hemşehrilerim olsalarda artık yüzlerine bakmazdım
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    bence 2. turda KK, s.oğan lehine çekilsin..
    2 gündür gördüğüm en iyi yorum.KK çekilip seçim olsa oğan daha çok oy alır kk den.

4. Ben yılın yorumunu yapayım

BUNDAN SONRA EKONOMİDE OLACAKLARİ HERKES HAK ETTİ AKP YE OY ATANLARDA K.K. YE OY ATANLARDA EN AZİNDAN BUNDAN SONRA KİMSE SUÇSUZ DEGİL HEPİMİZ BİRDEN HAKKİMİZLA BELAMİZİ BULACAGİZ KOTU GUNLER GERİDE KALDİ ARTİK DAHA KOTU GUNLER GELİYOR

5.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Ben yılın yorumunu yapayım

BUNDAN SONRA EKONOMİDE OLACAKLARİ HERKES HAK ETTİ AKP YE OY ATANLARDA K.K. YE OY ATANLARDA EN AZİNDAN BUNDAN SONRA KİMSE SUÇSUZ DEGİL HEPİMİZ BİRDEN HAKKİMİZLA BELAMİZİ BULACAGİZ KOTU GUNLER GERİDE KALDİ ARTİK DAHA KOTU GUNLER GELİYOR
    Korkarım ki çok haklısınız.

6. Konya'da Sinan Ogana verenler milliyetçi değil RTE ye hayatta oy vermem ama Kılıçtaroğluna da vermem diyenler. Benim aradığım görüştüğüm kişiler öyle dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Oy sayımını izledim.
    357 oyun 7’si boştu.
    Koca pusulayı muntazam katlamışlar ama evet mührü basılmıştı hepsinde.
    Sanırım katlamaktan, mühür basmayı unutanlar çok oldu.
    bazıları amblemın ustune vurmustu 4 oy dıkkatımız sayesınde gecerlı oldu .bazıları boyledır muhtemelen genelde akp secmenı yapmıs..
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

8. Ya arkadaşlar KK, CHP seçmeni, savunan bizler vs. tamam ne derseniz kabulde. Kalanı çok mu normal abi Bahçeli seçim sürecince ne anlattı ne projesi vardı nasıl hitap etti de bu oyu aldı. Böyle bir durumla nasıl baş edersiniz?

KK seçim boyunca ne ince'ye sataştı, ne oğan'a, sadece AKP'yi eleştirdi, bir sürü vaat verdi(mantıklı-mantıksız), sektör sektör proje açıkladı yani ne yapabilir bir siyasi bu kadar gömün tamam ama tek gariplik KK mı?

Sayfa 902/1009 İlkİlk ... 4028028528929009019029039049129521002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •