Az tepki verdi ya..... olm niye gidemiyon sen ya...
Seni varya acayip satasım var.... Her düştüğünde satayım diyip vazgeçiyorum. 3 senedir falan taşıyorum g.tlük yapıp duruyorsun...
Az tepki verdi ya..... olm niye gidemiyon sen ya...
Seni varya acayip satasım var.... Her düştüğünde satayım diyip vazgeçiyorum. 3 senedir falan taşıyorum g.tlük yapıp duruyorsun...
Son düzenleme : Yıldız Tozu; 11-05-2023 saat: 21:13.
Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Diğer hisseler %8-9 yaparken Cemts yırtınarak %4 yapabildi, oysa düşüşlerde iki katı düştü. (66-36) Ne ruh, ne güven, ne de talep var hisseye, yabancılar bu hisseyle neden ilgilenmiyorlar oysa global şirketlere ürün üretiyor.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Dün en az çıkıp bugün en çok düşenlerden, helal olsun sana, nedir sıkıntısı bunun.
5 Mayıs'tan beri endeks 500 puan çıkarken bizimki aynı yerde, olmadı başkan, kazanmış olabilirsiniz ama kaybettirerek kazançtan hayır gelmez.
İyi tatiller.
Seçimlere malda giren varmı arkadaşlar
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben giriyorum risk risktir. Her türlü yükselir bence tabi...
YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...
Hay ben senn gibi kağıdın .....
Arkadaşlar ben cıktım. Kalanlara Allah sabır versin. Kaldığım süre sonunda bir b.k kazanamadan çıktım.
Herkese bol kazançlar.
Yer İmleri