Tahsisli gerçekleştiğinde bakalım patronun şirketteki payı % kaç ky nin payı % kaç olmuş
Cok komik yorum. Tahsisli sermaye arttırımını bi araştırın.[/QUOTE]
[QUOTE=CEMIX;6419632]Tahsisli gerçekleştiğinde bakalım patronun şirketteki payı % kaç ky nin payı % kaç olmuş
Adam bu belirsizlik ve faiz ortamında 250 milyon lirasını 1 sene satamayacagi bir hisseye gömüyorsa olumsuz bir durum yok demektir o para zaten 1 yılda 100 milyona yakın faiz verir.
O 40 milyon lotu satsa sonra bedelli yapsa tamam haklısınız dicem.
Üstüne pay geri alımı yapsa olmaz mı yazmışsınız pay geri alımında şirketten nakit çıkacak ne diye alsın Adam. Yatirimci 1 kurus ödemeden kasaya 250 milyon lira para girecek olumsuz diyorsunuz.
Bence ülkemizin en büyük sorunu sadece kendisi görüş bildirdiğinde bunun bir hak olduğunu düşünüp karşıt görüş veya görüşünü desteklemeyen bir yorum gördüğünde kendini yüceltip karşıt görüşü itibarsızlaltırmaya çalışan insanların çokluğudur
Siz önce geçmiş tahsisli yapmış şirketleri ve hisselerin tepkilerini bir inceleyin
Patron daha aşagıdan almak isterse bu haberle yerden yere vurur
Yok bu kadar yeter derse yukarı sürer
Soru şu şimdiye kadar yaptıklarını tecrübe edenler söylesin bakalım bizim patron ne yapar acep
Tahsisli sermaye artırımın ne zararı olabilir biri açıklayabilir mi ?
Yani bakınca gayet olumlu ve çok güzel bir haber
Ama burayı okuyunca
Olumsuz algılanıyor
Ben mi yanlış biliyorum
bazı şirketler halka açıktır. Söz konusu şirketlerin payları da halka arz edilmiş ortaklıklar vardır. Tahsisli sermaye artırımı yönteminde halka arz etmeden, sermaye piyasası araçları doğrudan yurt içinde ya da yurt dışındaki kişilere tahsisli olmak üzere satılır. Söz konusu bu satış işlemi borsada toptan şekilde de yapılabilir.
Gelen para da yatırımda kullanılacak
Ve yatırımcıdan para çıkmayacak ..
Bu yatırımcı ile bir barış gibi biliyorum
Yanlışsam lütfen uyarınız
Svg@syg lar ..
Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz
Tahsisli iyidir hoştur.
Döviz artmadan para koyulması iyi niyetli. Ne de olsa Rüzgar güller dövizle alınıyor.
Döviz pimi çekilmiş bomba gibi
Adaletli olması için Rtalb, megap ve merko gibi olması gerekir (Sattığı payların fiyat ortalamasından tahsisli yapılması adaletli olandır. Ben SPK ya talebimi ileteceğim)
Ben bir kaç veri paylaşayım. Yoksa bu tahsisli muhabbeti uzar da durur
Son düzenleme : Uc_kirkbes; 16-05-2023 saat: 01:15.
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Son düzenleme : Uc_kirkbes; 16-05-2023 saat: 01:15.
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Yer İmleri