Sayfa 918/1009 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,337 - 7,344 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. KK nın Konya mitinginde Davutoğlu sadece mesaj göndermiş.

CHP Konya da yüzde 13 oy aldı.

Değdi mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Ne yapacaktık,oy mu kullanmasaydık,reise mi oy verseydik,menü bu işine gelirse dediler.Senarist ne isterse o oynanıyor,urfada oxford var da biz mi gitmiyoruz)))))))

Ali yeşildağ ,muhammet yakut,sedat peker binlerce şey anlattı tek dava açılmadı,pardon bir tane var serdar akinan gözaltına alındı,onun davası olabilir)))))) E belki yırtarız ,sistem biraz düzelir diye gittik kk ya oy verdik,yoksa büyük resimi görecek zekamız mı yok,biz görmüyormuyuz olan biteni.

Bana kalsa kesinlikle başkanlığa en uygun adam yavaş,rahatça seçimi alabilecek adamsa imamoğlu,.Ama bize adam mı seçtirirler.Oy pusulası ordaydı,seç dediler seçtik.Ha marjınal olup başlarım yapacağınız seçime demek de vardı ya ,sanırım o seviyeye de yakında geleceğim .))))))))))

Yüzde ellibir değil arkadaşlar yüzde elli artı bir.Orda tek oy tüm sisteme karar verebiliyor.

6. ne alakası var bu adamların anlattıklarıyla..
    her seçimden 2 ay önce mi herkesin günah çıkarma/kızışma dönemi tutuyor..

e kaçıyorlardı..kapılar tutulacaktı..
    e hep çalıyorlardı..
    fatih portakal 20 diyordu..
    muhalif elitler 70 80 gidiyordu..

demokrasi getirecek, demokratik parti değilmisiniz ?
    lider önünüze iki tebessümle, yeşil islamcıları koydu...
    şeker verene koşan çocuklar gibi,
    bam bam oyları vurdunuz..
    la bunlarla bizim ne işimiz var diyeni de linç ettiniz..

daha kendi defalarca kaybeden liderini değiştiremeyen parti, ülkeyi değiştirmeye soyundu..
    değiştirdi de hani.. yemyeşil oldu..
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    KK nın Konya mitinginde Davutoğlu sadece mesaj göndermiş.

CHP Konya da yüzde 13 oy aldı.

Değdi mi?
    KK ekibinin en büyük hatası ; (karşı tarafında kazanımı ) siyasal islamcı kadroları ittifak içinde SP altında birleştirip girmesini sağlasalardı , CHP ye mühür basmak istemeyen kesim SP(deva veya gelecek) listesine oy basardı...mooommy veya CHP gerçekten biraz cesur olsa YSP ile resmi ortak olurdu.

Burada siyasal islamcı olduğunu söyleyen değerli forumdaşım bile CHP ye mühür basamamış....

Demokratik parti derken,ben konuyu şeedemedim,bizim partiler kanunu ortadayken demokratik parti nasıl oluyor ben onu anlamadım.Benim bildiğim lider delegeleri ve milletvekillerini seçiyor onlar da lideri bu döngü bir başladı mı con ahmet in devri daim makinesi gibi sonsuza kadar devam ediyor.Arada lider ölürse özal gibi veya baykal gibi ince gibi kasetin çıkarsa gümbürdüyorsun.En son ecevit ismet inönüden demokratik yolla liderliği aldıydı sanırım o zamandan beri maşallah liderlik ömür boyu devam eden derebeylik gibi bir şey.Demokrasi bizde tiyatrodur.Bunun istisnası da benim bildiğim yok.Lider istediği an kararı küt diye söyler,istediği an kurullarımızla istişare falan .Ali yeşildağ ın dediği gibi falan filan işler.
    Hatta bazı partilerde liderlik babadan oğula kocadan eşine kalıyor miras gibi.Misal erbakan oğluna yeniden ibaresiyle refah partisini bıraktı,rahmetli ecevit de rahşan hanıma dsp yi bıraktı.Türkeş ölünce onun da eşi oğulları mirası devraldı da yürütemediler.Seval türkeş ve tuğrul türkeş de bir ara mirasçıydılar da mirasyedi oldular kısa zamanda

Sayfa 918/1009 İlkİlk ... 418818868908916917918919920928968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •