Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
sizingibi harika yatırımcılar olduğu sürece hisse fiyatını baskılama , düşürmek için spekülatöre patrona vs ihtiyaç yok tebrik ediyorum BEN AKÇA YERİNDE OLSAM 2 MİLYAR BEDELLİ AÇIKLARIM DERİMKİ 200 MW SANTRAL YAPACAĞIM HERKES KENDİ PAYINA ŞİRKETE ÖDESİN SENİNDE 50.000 HİSSEN OLSUN 400.000 TL BEDELLİDE PARA ÖDEMEK ZORUNDA KALIRSIN O BEDELLİ AÇIKLANINCA HİSSE FİYATI NE OLUR TİCARİ ALACAK AYRI BİŞEY SERMAYE ARTIŞI AYRI BİŞEY
ŞAKA YAPMIYORUM BEN PATRON OLSAM BUNLARI OKUSAM DEVEYİ DİKEN DİYE BAŞLARIM SONRADA GÜZEL BİR BEDELLİ AÇIKLARIM
ADAM YATIRIMCI İLE BARIŞMAYA ÇALIŞIYOR HİSSENİN EN BÜYÜK SIKINTISI BUYDU GÜVENSŞİZ PATRON AMA YARANILMAZ BU MİLLETE HERKES BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ
Sayın Tarık, açıkçası spk yapılan itiraz benimde içimi acıttı, fakat burada küçük yatırımcının da düşündüğü yılların birikimi, acaba yine mi bir bit yeniği var düşüncesi.
Şirketin bence bir haber kanalına çıkıp yaptığı ve yapacağı yatırımları anlatması, bundan sonrası için şirketi gerçek değerine taşınmasına yararı olacağını ve şuan ki ortakları olan bizlere güven sağlayacağını düşünüyorum.