Kurallara uyup seçime az bir banka hissesi ile girenler bugünden şanslılar üzücü olan iş bankası asla bu fiyatları hal etmiyor ,
Şu an iş bankası kamulaştırılacak spekülasyonu ve manipülasyonu ile fiyat dibe baskılanıyor yapı kredi bankasının sahipleri ise garanti bankasının sahipleri ise bu soytarılığa meydan okuyor …
Ben cumadan itibaren fırsat kaçırmış hissiyle seçime sonrası fırsat yakalamış seviyesine geldim , yarın sabah Akbank ve bu akşama bankalarda hareket olursa alım %40 giriyorum diğer hisselere yol verdik yapı kredi aldım şükür hareket etti , garanti hareketliydi taban kapattı bugün bankalar 4000 puan üstü dengelenmeli fikrindeyim birileri yabancıları bezdirmek adına işlem yapıyorsa borsamız borsa olmaktan çıkmıştır kaldı ki o yabancı da buna fırsat vermez sert Yukarı yaptırabilir zamanı ve yerini bilemeyiz .
Arkadaşlar sabırlı olun iş bankası devlet ile kavga etmez devlet ekonomide tarafsızdır RTE PARTİSİ %40 oyu geçemedi ülkede hakim bir istikrar talebi var kavga ve gürültü bekleyenler boşa ümit etmesin dolar tl bile şaşırttı insanları düşünün kriz beklemeyin bence … ytd

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri