Sayfa 931/1009 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. 19.89’a iğne atmışız bugün

Demek ileriki günlerde buraya geleceğiz

2. Reis bu oranla kimseye pazarlığa oturmaz 1-2 miting en fazla. Memur, işçi, emekli içinde bir vaat vermez.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku

Muhtemelen KK da yerel seçimlere çok az var istifa olmaz der, yerel seçimlerde yeni bir doğal zafer ilan edip 2028 hazırlıklarına başlar))
    sevgili tospik chp seçmeninin artık bu arkadaşa tahammül etmez etmemeli
    ben ve benim gibi düşünen bir çok partili seçmenin bu arkadaşa vercek kredisi bitmiştir
    çok meraklıysa gitsin kendi fikir ve felsefesinde bir parti kurup oyalansın
    yeterki bulundugu makamı terketsin

4.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Reis bu oranla kimseye pazarlığa oturmaz 1-2 miting en fazla. Memur, işçi, emekli içinde bir vaat vermez.
    Verir abi verir. Seçime 2 gün kala İşçi kongresinde memura müjde verdi gitti 1 Mayıs Memursen Kongresinde geçiştirirken. Bu hafta işçi maaşları bordroya yansıdı. Taşerondan kadroya geçen güvenlik-temizlik işçisi Doçentten, Daire Başkanından çok alıyor. Düz memurun 10 yıl altı öğretmenin 2 katını alıyor. Kasadan o para çıkacaksa reklamını bir güzel yapar. Mecbur yapacak. Heleki şimdi KK iyice el yükseltecek, detaya inecekken.

Hatta son anketler tam istediği gibi olmaz ise yetkisini kullanıp Taban Maaş artışını bile erkene çekebilir seçim öncesi. 3 katına kadar arttırma yetkisi var.

Memur dediğin emeklisiyle beraber yüzde 20 oy potansiyeli var. Ve bunun içinde normalde hükümet destekçisi olan çok ciddi bir kitlenin oyu ekonomik sebeplerle sallantı da. KK nın vaadinden sonra bu yüzden apar topar açıklama yaptılar.

5.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Reis bu oranla kimseye pazarlığa oturmaz 1-2 miting en fazla. Memur, işçi, emekli içinde bir vaat vermez.
    En az memur maaşı 22 bin dedi. Bakalım.
    Gerçi 3600 ü 2018 'de ilk 100 günde yapılacak dedi
    4.5 yıl sonra bu yılın başında yürürlüğe soktu.
    Tek umut yerel seçimlerin 10 ay sonra yapılacak olması.

6. Son iki dönemdir Reis vaatlerini tutmuyor. 22bin denilen sayı şu an birşey ifade ediyor ama Seçimden sonra ne olur bilemem. Keşke bu vaadide asgari ücret gibi dolar üzerinden verseydi.

7. Yılgınlık yok 28 mayısta da oyumuzu kullanacağız.

8.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    Son iki dönemdir Reis vaatlerini tutmuyor. 22bin denilen sayı şu an birşey ifade ediyor ama Seçimden sonra ne olur bilemem. Keşke bu vaadide asgari ücret gibi dolar üzerinden verseydi.
    Hocam çok net söylüyorum. Memur ve emeklisi hakkında dediğini ikinci tur öncesi netleştirmek, detaylandirmaz ise muhalefetin yapamadığını memur yapar. Ortam 2018 öncesi gibi değil. O havayı teneffüs ediyorum ve yanilmam.

Sayfa 931/1009 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •