Sayfa 23/342 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 177 - 184 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    işin ilginç yanı europower olsun cwenerji olsun henüz bu hisselerin olması gereken fiyatının ne olduğunu bilmiyorum...tek bildiğim arz olmuş şirketler agresif büyürler...yakın geçmişte astor gibi şirketlere de baktığımızda bir kaç ayda 5-6 katlık çıkışlar yaptılar...bu hisse 108,60 tl den arz oldu ve henüz fiyatı 128 tl...büyük çoğunluğu ky da olan bu hissenin güçlü ellerce toplanması gerekiyor...bu toplanma olgunlaştığında güzel çıkış yapmalı diyor mantığım..tabi buna rağmen bu hissede kesin şu kadar süre kalacam diyemem...herkesin kararı kendinedir...şimdilik 109,60 maliyet ile ciddi bir sermaye bağlamış durumdayım...

ne varsa yine bu yeni arz hisselerinde var diye düşünüyorum...ky dostlarımızın da by dostlarımızın da bu hisseden güzel kazanabileceğini düşünüyorum...çünkü henüz çok bakir bir hisse...

Keko malıyetın güzel biz şirketin oraya gelmesine ıhtımal vermediğimizden maalesef 130 tl bandından malıyetlendik !! Sorun değil gesan gibi en az altı ay süre verdim altı ay sonra şirketteki gelışmelere göre değerlendırırız !!
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Keko malıyetın güzel biz şirketin oraya gelmesine ıhtımal vermediğimizden maalesef 130 tl bandından malıyetlendik !! Sorun değil gesan gibi en az altı ay süre verdim altı ay sonra şirketteki gelışmelere göre değerlendırırız !!
    nasip dostum...şimdi baktığımda astor ,gesan,europowerin de tavan olduklarını görüyorum...bu günlük at başı cwene oldu...sektörü acaba bundan sonra cwene mi sürükleyecek ?? öyle bir ihtimal de var çünkü arz fiyatına göre en az primli olan o...sektörün önü gerçekten de seçimden hemen sonra açıldı..bist 30 hisselerinden bu sektöre kayışlar oldu..tahminlerime göre uzun bir süre daha bu sektör bu şekilde güzel çıkışlar yapacaktır..verilen teşvikler çok güzel..sektörün de önü açık...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Enerji sektöründeki hacimli kopuş yeni rallinin ayak sesleri olabilir… ytd bir önceki ralli de böyle başlamıştı.

Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Sn yanak selamlar 5 tavan çok kısıtlayıcı değil mi
    Selamlar sayın kılavuz. Eski halka arzlar da ortalama 5 6 tavan görürdük, şimdi ilk tavanda bozuluyor. Eskiyi yâd edelim dedik

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    nasip dostum...şimdi baktığımda astor ,gesan,europowerin de tavan olduklarını görüyorum...bu günlük at başı cwene oldu...sektörü acaba bundan sonra cwene mi sürükleyecek ?? öyle bir ihtimal de var çünkü arz fiyatına göre en az primli olan o...sektörün önü gerçekten de seçimden hemen sonra açıldı..bist 30 hisselerinden bu sektöre kayışlar oldu..tahminlerime göre uzun bir süre daha bu sektör bu şekilde güzel çıkışlar yapacaktır..verilen teşvikler çok güzel..sektörün de önü açık...
    Sayın keko bugün smrtg ile başladı hareket asıl eupwr ve Astor hareketliydi sabahtan.bu şirketin 2 seneye kadar konkordato ilan etmiş olmasına yorumun nedir.birde son sene genelde halka arzlarda olan bilanço sisirmesine mumkunse

6.  Alıntı Originally Posted by wracker Yazıyı Oku
    Sayın keko bugün smrtg ile başladı hareket asıl eupwr ve Astor hareketliydi sabahtan.bu şirketin 2 seneye kadar konkordato ilan etmiş olmasına yorumun nedir.birde son sene genelde halka arzlarda olan bilanço sisirmesine mumkunse
    22/12 de 910 m esas faaliyet karı yazmış ?
    950 m stok var
    453 m nakiti var
    TL borçlanmış şirket sürekli büyümek için iyi de yapmış..

7. SMRTG topiği son sayfayı okuyunuz...Sektör neden bugün hareketli orada var bence seçimle çok bir alakası yok.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    SMRTG topiği son sayfayı okuyunuz...Sektör neden bugün hareketli orada var bence seçimle çok bir alakası yok.
    Güneş paneli ithalatında tarifelerin askıya alınmasını engelleyen karara veto

A+a-

ABD Başkanı Joe Biden, güneş paneli ithalatındaki tarifelerin geçici olarak askıya alınmasını engelleyen kararı veto etti.

Biden, yazılı açıklamasında, ABD'nin adil olmayan ticaret uygulamaları ve yerli imalata yapılan yetersiz yatırımlar nedeniyle güneş enerjisi ürünleri için uzun bir süredir Çin'e bağımlı durumda olduğuna işaret etti.

*

Göreve geldikleri ilk andan itibaren güçlü bir güneş enerjisi tedarik zinciri oluşturmaya çalıştıklarını anlatan Biden, ABD'de güneş enerjisi ve diğer önemli küresel endüstriler için iyi maaşlı işler oluşturma ve üretim tesisleri inşa etme planlarının işe yaradığını kaydetti.

*

Biden, "Amerika'da Yatırım" gündemi sayesinde göreve gelmesinden bu yana bu alanda yapılan yatırımlara değinerek, geçen yıl ağustos ayında kabul edilen "Enflasyonu Düşürme Yasası" kapsamında da özel şirketlerin yaklaşık 6 milyon eve güç sağlamak için yeterli güneş paneli üretim kapasitesi oluşturma taahhütlerini açıkladığını dile getirdi.

*

ABD'de ilk görev döneminin sonuna kadar yerli güneş paneli üretim kapasitesinin 8 kat artma yolunda ilerlediğini vurgulayan Biden, ancak bu ilerlemenin bir gecede gerçekleşmeyeceğini ifade etti.

*

Joe Biden, güneş paneli ithalatındaki tarifelerin geçici olarak askıya alınmasının, yeni fabrikalar faaliyete geçene kadar 24 aylık geçici bir köprü olduğuna işaret ederek,*

*

Haziran 2024'te dolacak 2 yıllık tarife askıya alma süresini uzatmayı düşünmediğini bildirdi.

*

Tarifelerin askına alınmasını engelleyen kararın Amerikan işletmeleri ve güneş enerjisi endüstrisindeki işçiler için derin bir belirsizlik yaratacağını vurgulayan Biden, kararı veto ettiğini söyledi.

*

ABD'de geçen yıl, Kamboçya, Malezya, Tayland ve Vietnam'dan ithal edilen güneş paneli ürünlerine tarifelerden muafiyet sağlanmıştı.

16 Mayıs 2023 Salı

Artık burada da var bu haberin Türkiye ile çokta Bi alakası yok haberi ilk gördüğümde okuyup geçmiştim ha abd de fabrika kurmak isteyen firmalar için 2024 ten sonra uzak dogu ve dünyanın geri kalanı için tarifelere devam diyorlar o yüzden abd ye fabrika yatırım yapmak isteyen şimdiden yapsın diyor kurnaz abd liler
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

Sayfa 23/342 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •