Sayfa 983/1009 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,857 - 7,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sorsan kendi rızası ile erdoğana oy vereceğim diyenler koyun, kaybedecek adaya zoraki oy vermeye mecbur bırakılan seçmen elitist..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Kulis: Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Sinan Oğan’a Göç Bakanlığı teklifi

https://tele1.com.tr/kulis-kemal-kil...eklifi-846236/
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    5 puan az. Tahminin 55-45 olur. Yine gidip 45 tarafına oyumuzu atacağız, sayıma kalacağız ama maalesef tahminim bu yönde.
    Hocam senin kafan çalışır. Şu seçmen sayısını bir hesaplasan. Ölüleri çıkınca 18 yaşına giren gençleri ekleyip ne kadar fazla seçmen gelmiş uzaydan ondan bir emin olsak.

4. İlgiliye: ayağınızın altındaki suyu hissetmiyor musunuz? Be Allahın adamı gemi(ülke) batıyor/batırılıyor hala maval okuyorsunuz. İdeolojik körlükte zirve yapmışsınız.

5. Ülkedeki mülteci sayısı 13 milyonu geçmiş(bkn:ümit Özdağ), doğurganlık ile 20 yıl sonrasını düşünün... sözde muhalifler de kk 'yı suçluyor... insaf ... istediğinize oy verin ama boş bahaneleri öne sürmeyin...

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam senin kafan çalışır. Şu seçmen sayısını bir hesaplasan. Ölüleri çıkınca 18 yaşına giren gençleri ekleyip ne kadar fazla seçmen gelmiş uzaydan ondan bir emin olsak.
    Hiç umutlanmayın ben ve benim gibi düşünen koyunlar bu sefer kk ye vermez.avucunu yalasın kk.tarihi fark gelecek.kafa kafaya gelecek seçim sonucunda 5 yıl daha katlanırsınız kk ye söyliyim.aklı olan vermesin

7.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    Ülkedeki mülteci sayısı 13 milyonu geçmiş(bkn:ümit Özdağ), doğurganlık ile 20 yıl sonrasını düşünün... sözde muhalifler de kk 'yı suçluyor... insaf ... istediğinize oy verin ama boş bahaneleri öne sürmeyin...
    Siz hiç olayı anlamamışsınız.kimse kk yi suçlamıyor.kk bir seçimi kazanmak istemiyor ki suçlayalım.adam sadece görevini yapıyor.kaybetmek için tüm tuşlara bastı.şu vaziyette ki bir ülke de seçimi muhalefetin kazanması değil kaybetmesi büyük başarıdır.

8. Beyler tamam sıkı pazarlikci çıktınız RTE %7 altı farka ben hisseneti bırakırım %8 üstü farka Kılıçdaroğlu destekçisi arkadaş. 7 ile 8 arası ikimizde buradan yardirmaya devam ;) var mı cesaret eden? Bak bende 13. Yıldır hissenetciyim ha kolay olmayacak benim içinde büyük bir olay benim icinde

Sayfa 983/1009 İlkİlk ... 483883933973981982983984985993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •