Sayfa 992/1009 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 7,929 - 7,936 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

  1. İş bankası kredi kartımda taksitli nakit avansı sıfırlamış. Sadece nakit çekime izin var. Maaş bankası birde.

  2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Seçime kadar böyle gidecek gibi. Seçimden sonra Allah kerim. Açtılar açtılar, açmadılar ortalık 46 olur.
    Bu saatten sonra seçim hikaye hiç kimseye bişi anlatılamaz bir de şu var
    Isparta milletvekili sayısı 4 dört partiye dağılım olmuştu o sırada Yurt dışı sayımlarda da %97 si sayılmış %56 lık kısmı akp %3,5 kısmı iyi partiye sayılmış nasıl oldu bilinmiyor yurt dışı sayımı yapılanlara saat akşam 7-8 gibi iken geç oldu yarın devam edilir denilmiş gönderilmiş.
    bir gün sonrasında %3,5 olan iyi parti oyları %1 küsürlere düşüyor dolayısıyla milletvekili saysındada değişiklik olup 2 akp 1 chp 1 de mhp alıyor iyi parti milletvekilliğini kaybediyor bu arada seçim kurulundaki başkanlar nasıl oluyorsa izinli olup kimseye ulaşılamıyor netice böyle düzelmezse alttaki resimdeki joseph stalin'nin dediği gerçek oluyor..



  3. #7931
    Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Nakit avansa menkul kıymet düzenlemesine 15 bin TL sınırı

    TCMB, nakit avans ve kredili mevduat hesabı kredilerine yönelik menkul kıymet tesisi sınırlamasında 15 bin liranın üzerini dikkate alacağını bildirdi.

    https://www.sozcu.com.tr/2023/finans...=alt_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

  4. Tam dokuz yıl önce ev aldık. O günkü parayla hiç peşinat vermeden bir asgari ücret kadar taksitle ev alınabilirmiş. Bugün kiralar o para.

  5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi sende maaşlı adamsın. Çoluk çocuk okuyordur. Eşin çalışmıyorsa kira okul masrafları market vs maaşın yetmesi mümkün değil. Bu sadece sana bana mahsus değil. Çoğunluk böyle.
    Durum aynen dediğin gibi abi zaten. Çok seksi, çok vurdulu kırdılı günler bizi bekliyor sanki. Arjantinliler çekirdek almış bekliyor, hissediyorum.

  6. #7934
    TCMB, düzenlemenin detayları için bankalara uygulama talimatı gönderdi.

    Buna göre, bankaların menkul kıymet tesisine tabi kredilerinin kapsamı değiştirilirken, menkul kıymet tesisi sınırlamasında 15 bin liranın üzeri dikkate alınacak.

    Böylece nakit avans, kredili mevduat hesabı ve kartla yapılan kuyum harcamalarında 15 bin TL'ye kadar olan kısım, menkul kıymet yükümlülüğü kapsamına girmeyecek.

    Menkul kıymet tesisi bankaların kendi inisiyatifinde bulunurken, 15 bin liranın üzerindeki tutarlar, bankalara ek yükümlülük olmak kaydıyla kullandırılmaya devam edilebilecek./ Anadolu Ajansı

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


  7. Ayasofya 2005 dost altta dörtlü yapılmış bozkurt ne der ki bu hususta?


    Borsa yaşlandırır

    Borsa cinsel gücü öldürür

    Borsa tansiyon ve şekere yol açar

    Borsa insanı erken öldürür

  8. #7936
    Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 2 trilyon 346 milyar 755 milyon liraya ulaşarak yeni zirvesini gördü. 12 Mayıs haftasında KKM'de 143 milyar 631 milyon liralık artış yaşandı. Bu KKM'deki en yüksek haftalık artış olarak kayıtlara geçti/Habertürk

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


Sayfa 992/1009 İlkİlk ... 4928929429829909919929939941002 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •