İş bankası kredi kartımda taksitli nakit avansı sıfırlamış. Sadece nakit çekime izin var. Maaş bankası birde.
İş bankası kredi kartımda taksitli nakit avansı sıfırlamış. Sadece nakit çekime izin var. Maaş bankası birde.
Bu saatten sonra seçim hikaye hiç kimseye bişi anlatılamaz bir de şu var
Isparta milletvekili sayısı 4 dört partiye dağılım olmuştu o sırada Yurt dışı sayımlarda da %97 si sayılmış %56 lık kısmı akp %3,5 kısmı iyi partiye sayılmış nasıl oldu bilinmiyor yurt dışı sayımı yapılanlara saat akşam 7-8 gibi iken geç oldu yarın devam edilir denilmiş gönderilmiş.
bir gün sonrasında %3,5 olan iyi parti oyları %1 küsürlere düşüyor dolayısıyla milletvekili saysındada değişiklik olup 2 akp 1 chp 1 de mhp alıyor iyi parti milletvekilliğini kaybediyor bu arada seçim kurulundaki başkanlar nasıl oluyorsa izinli olup kimseye ulaşılamıyor netice böyle düzelmezse alttaki resimdeki joseph stalin'nin dediği gerçek oluyor..
![]()
Nakit avansa menkul kıymet düzenlemesine 15 bin TL sınırı
TCMB, nakit avans ve kredili mevduat hesabı kredilerine yönelik menkul kıymet tesisi sınırlamasında 15 bin liranın üzerini dikkate alacağını bildirdi.
https://www.sozcu.com.tr/2023/finans...=alt_surmanset
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Tam dokuz yıl önce ev aldık. O günkü parayla hiç peşinat vermeden bir asgari ücret kadar taksitle ev alınabilirmiş. Bugün kiralar o para.
TCMB, düzenlemenin detayları için bankalara uygulama talimatı gönderdi.
Buna göre, bankaların menkul kıymet tesisine tabi kredilerinin kapsamı değiştirilirken, menkul kıymet tesisi sınırlamasında 15 bin liranın üzeri dikkate alınacak.
Böylece nakit avans, kredili mevduat hesabı ve kartla yapılan kuyum harcamalarında 15 bin TL'ye kadar olan kısım, menkul kıymet yükümlülüğü kapsamına girmeyecek.
Menkul kıymet tesisi bankaların kendi inisiyatifinde bulunurken, 15 bin liranın üzerindeki tutarlar, bankalara ek yükümlülük olmak kaydıyla kullandırılmaya devam edilebilecek./ Anadolu Ajansı
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ayasofya 2005 dost altta dörtlü yapılmış bozkurt ne der ki bu hususta?
Borsa yaşlandırır
Borsa cinsel gücü öldürür
Borsa tansiyon ve şekere yol açar
Borsa insanı erken öldürür
Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 2 trilyon 346 milyar 755 milyon liraya ulaşarak yeni zirvesini gördü. 12 Mayıs haftasında KKM'de 143 milyar 631 milyon liralık artış yaşandı. Bu KKM'deki en yüksek haftalık artış olarak kayıtlara geçti/Habertürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri