Sayfa 864/1005 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Viop L

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kemal Bey'in dün ve bugün yaptığı açıklamaya bakın. Gözlerimi kapattım, kendim konuşuyorum zannettim.

â۠Ümit Özdağ | Zafer Partisi

Hayırlı olsun diyelim şimdiden....
    Diyelim siyasetçiyim, RTE tekrar seçilir ise amatör siyaset gönüllüsü durumuna düşerim.

Normal vatandaş olarak bile evden işe, işden eve, ev işleri bahçe işleri ile hayatın sınırlı olur. Borsada bile heyecan kalmadı, enayi yerine konulmaktan başka işe yaramıyor.

https://sozluk.gov.tr/
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. cds 700. 900 olsa ne olur?
    Hazine eurobond ihracında yüzde kaç faiz öder, ne kadar borçlanabilir?
    Küçük orta ölçekli bankalarımızın sermaye yeterlilik rasyosu ne durumdadır?
    Deli sorular...
    Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!

3. Geçen pazar İstanbulda oy kullanan gündelikçimiz eşiyle memleketlerine gittiler. Eşim sormuş ikinci seçim için gelecek misiniz diye, ikinci seçimi memlekette kullanacaz, bizim orada da kaydımız var demiş. Ağzım açık kaldı. Kimbilir böyle aynı yerde birden fazla kaç yüzbin veya milyon kayıtlı kişi vardır.

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Diyelim siyasetçiyim, RTE tekrar seçilir ise amatör siyaset gönüllüsü durumuna düşerim.

Normal vatandaş olarak bile evden işe, işden eve, ev işleri bahçe işleri ile hayatın sınırlı olur. Borsada bile heyecan kalmadı, enayi yerine konulmaktan başka işe yaramıyor.

https://sozluk.gov.tr/
    Kısa vade kişisel menfaat olarak bakıyorlar. Bahçeli zaten bugün kapıyı kapattı Oğan a..
    Millet ittifakının yeni cumhurbaşkanı yrd.hayırlı olsun.
    Yarın açıklanır bana göre..
    Pazartesi de bu haberi ve takasbank kredi kullanımında eski sistemin devam ettiği borsada fiyatlanır mı göreceğiz..Onunla ilgili de kap bilgisi geldi.

Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Geçen pazar İstanbulda oy kullanan gündelikçimiz eşiyle memleketlerine gittiler. Eşim sormuş ikinci seçim için gelecek misiniz diye, ikinci seçimi memlekette kullanacaz, bizim orada da kaydımız var demiş. Ağzım açık kaldı. Kimbilir böyle aynı yerde birden fazla kaç yüzbin veya milyon kayıtlı kişi vardır.
    E devletten bakınca tek bir yer çıkmıyor mu?
    Gündelikçi öyle olduğunu sanıyordur.

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    E devletten bakınca tek bir yer çıkmıyor mu?
    Gündelikçi öyle olduğunu sanıyordur.
    E-devlet kaydını bilmiyorum ama kendilerini Uzun yıllardır tanıdığımız için doğru söylediğinden benim de eşim de hiç şüphe duymadık.

Bu olayı bugün bir arkadaşıma anlattığımda o da zamanında refah partisi için birkaç sandıkta oy kullananan birinin kendisine bu durumu anlattığını söyledi. Hatta o zaman parmaklar boyanıyor nasıl yapıyorsun demiş o da tanıdık sandıklar oluyor sorun olmuyor demiş.

Şimdi parmak boyası da yok. Bir kişinin on ayrı sandıkta kaydı olsa bu durumu o kişiden başka kim bilebilir ki?

Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Takasbank, tcmb menkul kıymet tesisi
    tebliği'nden muaf olup bu konu ile ilgili olarak aracı kurumlarımıza
    kullandırılan kredilerde bir daralma söz konusu değildir.

Kamuoyuna
    saygıyla duyurulur.
    İçinden geçtiler piyasanın..
    Şunu sabah söylesen..

Her işleri yarım

SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dedem seçilirse her gün onlarca kişi saraya ben cb yardımcısıyım diye başvurur.
    Çapkın zenginiin bilmediği çocukları gibi olur.
    Bizim bilmediğimiz kaç cb yardımcısı çıkacak acep...
     Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Kısa vade kişisel menfaat olarak bakıyorlar. Bahçeli zaten bugün kapıyı kapattı Oğan a..
    Millet ittifakının yeni cumhurbaşkanı yrd.hayırlı olsun.
    Yarın açıklanır bana göre..
    Pazartesi de bu haberi ve takasbank kredi kullanımında eski sistemin devam ettiği borsada fiyatlanır mı göreceğiz..Onunla ilgili de kap bilgisi geldi.
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Sayfa 864/1005 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •