Uzun uzun yazmayınca anlaşılacak konu değil ama...
Özet geçeyim:
Tüm ideolojiler için geçerli olacak biçimde, radikalizmin en tehlikeli evresi içinde bulunduğumuzdur.
1-Siyasi yelpaze içerisinde bir yöne eğilim belirginleşir, destek bulur.
2-Önce o görüşün en naif temsilcileri sahne alırlar,
3-Sonra, onların "o görüşün gerçek temsilcisi" olmadığını savunan daha radikalleri,
4-Sonra, onların da radikalleri...
Bütün Ortadoğu coğrafyası, hatta Sosyalist-Komünist rejimlerin tarihi böyledir...
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Vakıfbank vadeli faiz oranı :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sayın Ayhan ne sen burandan bir adet oy devşirebilirsin ne de ben. Devsirsem kendi oyumu devsirir rte ye oy atarım ben zarfa asla oy pusulami koymayacagim sana mührü ulu Önder Atatürk için pusulanın arkasına yapacağım yere basılmış pusulamin fotosunu o gün atacağım. Daha kendi oyunu rte ye atmayan nasıl bir rte trolu olabilir![]()
Bu mevzuu da bir ilginç... Şimdi yıllardır çalıştığım bankayı açtım, düne oranla daha yüksek, ama ortamlarda sözü edilene oranla daha düşük bir faiz söz konusu.
Şeytan diyor;
-Bulmuşken yapıştır.
Öte yandan da:
"USDTRY tarafında Aralık 21'de olduğu gibi bir suni "dıj güçler operasyonu", sonra da kolpa bir zafer mi yaratılacak?" paranoyak ettiler hepimizi... Emeneke.
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Gözümde önceden tek suçlu kesim akpartiye oy atan kesimdi içerisinde bende varım ha zamanında çok attım. Oğlum ve doğmamış torunlarım beni affetsin utanıyorum bile bir yerde söylemeye vallahi utanıyorum. CHP liler şu son seçime kadar gerçekten diyordum ki onların ne suçu var hadi biz bir hata yaptık. Yo ama CHp durur mu vermiş cevabı durun durun bizde geldik bizde sizin kadar suçlu olalım dediler.Gelin gelin hepimizi boğacak kadar b.ok var.
![]()
Yer İmleri