Sayfa 71/1003 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 561 - 568 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Hiç sanmıyorum.Sinan Oğan bu kadarmış deyip devri kapandı bence.
    MHP kendi liderini içinden bulur.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Yav aga şimdi konu dışı ama bıktım birşeyden. Geçen yıl Ağustos ayında lazerle hemeroid ve anal fissür (çatlak) ameliyatı oldum. 20 gün kadar sonra çok daha şiddetli bir şekilde ağrı başladı. Bu kez de anal fistül çıktı sanırım ilk operasyonun komplikasyonu olmuş. Neyse Kasım ayı başında bu kez de ondan operasyon oldum yine lazerle.Uzun sürdü bu kez. İlk operasyon 15 dakika iken bu 1 saat 15 dakika sürdü. Bu illetin iyileşmesi çok uzun sürüyor ikinci operasyonun. Tam daha 1-2 aydır kendime gelmişken dün yine fissür var dediler. Krem verdi geçmezse ameliyat dedi. Ya arkadaş bu illetin bir çözümü yok mu? Bıktım yemin ederim şu genç yaşımda yahu. Ne bileyim etkili bir kremi, ilacı vs ameliyat olmak istemiyorum yine. Beslenme işini biliyorum uyguluyorum, kabız olmamaya uğraşıyorum. Çok hafif kabız olmuştum bir iki gün onu hallettim derken hasta oldum antibiyotik kullanımı ishal yaptı sonuç yine bu. Yok mu bunun bir çaresi. Bıktım yemin ederim.

Procto Gyvenol krem, fitil ile Anestol ve doxium 1000 mg hap verdi. Anuflex, rectoderm falan beklerdim niye böyle yaptı anlamadım. Bunlar hemoroid ilaçları. Bana fissür var dedi.

3. https://eksisozluk1923.com/rtenin-de...emesi--7658384

C*P seçmeni kerizlenmeye doymuyor adeta

4. Gelin canlar bir olalım iri olalım diri olalım Zafer Partisi'ni iktidara taşıyalım

ytd

5. Bağırsaktaki bakterilerin korunması ve beslenmesi için klasik doğal yoğurt hafif ekşili olan yemende fayda var derim.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Samimi şekilde şunu ifade edeyim...KK anketlerde birinci çıkınca hedge fonlar piyasada poz almış koca koca bankaları holdingleri tavana kitliyorlardı...Şimdi ne oldu olasılık düşünce aynı tahtalara da bas Allah bas modu hakim...

Demek ki Ülke üzerinde ki 20 yıllık Metal yorgunluğunu atınca ayağa kalkacak ve sorunlar çözülecek inancı hakimdi...Maalesef derin yapılar Halkın ve yatırımcının Ümitlerini çaldılar...Gerçekte ise Çocuklarımızın geleceğini...

Herkes bol kazançlar dilerim....

Dipnot:SS dün CNN de hüdapar olayını savunma şeklini görseydiniz adam resmen yürek yemişti.Seçimden önce ise süüt dökmüş kedi gibiydiler...

7.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Yav aga şimdi konu dışı ama bıktım birşeyden. Geçen yıl Ağustos ayında lazerle hemeroid ve anal fissür (çatlak) ameliyatı oldum. 20 gün kadar sonra çok daha şiddetli bir şekilde ağrı başladı. Bu kez de anal fistül çıktı sanırım ilk operasyonun komplikasyonu olmuş. Neyse Kasım ayı başında bu kez de ondan operasyon oldum yine lazerle.Uzun sürdü bu kez. İlk operasyon 15 dakika iken bu 1 saat 15 dakika sürdü. Bu illetin iyileşmesi çok uzun sürüyor ikinci operasyonun. Tam daha 1-2 aydır kendime gelmişken dün yine fissür var dediler. Krem verdi geçmezse ameliyat dedi. Ya arkadaş bu illetin bir çözümü yok mu? Bıktım yemin ederim şu genç yaşımda yahu. Ne bileyim etkili bir kremi, ilacı vs ameliyat olmak istemiyorum yine. Beslenme işini biliyorum uyguluyorum, kabız olmamaya uğraşıyorum. Çok hafif kabız olmuştum bir iki gün onu hallettim derken hasta oldum antibiyotik kullanımı ishal yaptı sonuç yine bu. Yok mu bunun bir çaresi. Bıktım yemin ederim.

Procto Gyvenol krem, fitil ile Anestol ve doxium 1000 mg hap verdi. Anuflex, rectoderm falan beklerdim niye böyle yaptı anlamadım. Bunlar hemoroid ilaçları. Bana fissür var dedi.
    Yıllarca uğraştım bağırsak vs.şeker özellikle bağırsakta çözünüp asidik bir yapıya dönüştürüyor gaitayı.bu da anal sorunlar , bağırsak sorunları vs yaratıyor.şekeri tamamen bir süre hayatınızdan çıkarmanızı öğrenirim.

8.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Hiç sanmıyorum.Sinan Oğan bu kadarmış deyip devri kapandı bence.
    MHP kendi liderini içinden bulur.
    Rüşvetci, politikacıları, düzenbazları, hırsızları ve hainleri seçen HALK kurban değildir suç ortağıdır.

George Orvell

Sayfa 71/1003 İlkİlk ... 2161697071727381121171571 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •