Sayfa 66/342 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 521 - 528 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by tablet Yazıyı Oku
    Sen ne dersen o usta sensin dostum sen biliyorsun bu işleri eşekten düşmüşsün daha önce
    çok düştüm dostum...kırılmadık kemiğim kalmadı bu borsada... eğer her düşüşümüzde hakkıyla bir öz eleştiri yapabilmiş isek ?? bu muhakak tecrübelerimizi artırmış olması gerekiyor...edindiğim tecrübeler bende bazı duygular oluşturuyor...ben şimdilik o duygulara güvenmek istiyorum...gerisi de nasiptir diyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. 144,40 a kadar yavaş yavaş ,ürkek ürkek çıkacaktır....orayı geçtiğimizde kimse zararda kalmayacak ,teknik olarak da bir direnç olmayacak...işte asıl ivmelenme orası geçildikten sonra olacak...

orası geçildiğinde bazı arkadaşlar 160 ı işaret ediyor..ben ise 180 i işaret ediyorum..sonuç ne olacak ?? merakla bekliyorum...izlemeye devam...sabır sabır sabır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Şaka galiba son 5 ayda bu borsada 80 milyon dolarlık kaç şirket kap atmıştır acaba 30 şirket var mıdır gazoz köpüğü değil iş anlaşması
    Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir

4.  Alıntı Originally Posted by kilavuz Yazıyı Oku
    Şaka galiba son 5 ayda bu borsada 80 milyon dolarlık kaç şirket kap atmıştır acaba 30 şirket var mıdır acaba gazoz köpüğü değil iş anlaşması
    bu sektör diğer sektörlerden pozitif ayrışıyor dostum...çok montanlı işler alıyorlar...sektör attığı iş kapları ile bilançoları ile ayrışıyor...her yıl bir kaç kat büyüme potansiyelleri var...şu anda hiç bir sektörde ben bu potansiyeli göremiyorum...o yüzden de doğru yerde bulunduğumuzu düşünüyorum...

bende diğer sektörlerden de hisseler var....onlarda ne yazık ki zarardayım...zararda olmasaydım tümünü bu sektörden hisseler yatırırdım....özelikle de cwene ve europowere....zamanında sermayeyi koruma iç güdüsüyle biraz defansif hisse alayım dedim...ama yanlış yaptım...buda bize tecrübe olsun diyorum...defans demek yerinde saymak demek..defans demek gol yemek demek...

5. Yaaaa hakkkkkk

6.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    144,40 a kadar yavaş yavaş ,ürkek ürkek çıkacaktır....orayı geçtiğimizde kimse zararda kalmayacak ,teknik olarak da bir direnç olmayacak...işte asıl ivmelenme orası geçildikten sonra olacak...

orası geçildiğinde bazı arkadaşlar 160 ı işaret ediyor..ben ise 180 i işaret ediyorum..sonuç ne olacak ?? merakla bekliyorum...izlemeye devam...sabır sabır sabır...
    Aynen dostum rengini belli etti artık yukarı istekli alfas la yarışıyoruz alfas bir adım önde bahsettiğin gibi ürkek bebe hayırlısı bakalım. ytd.

Sayfa 66/342 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •