Sayfa 253/822 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 6575 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: EndeksS

1.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku

mesaj 2015 ten devamla

arpa coin argumanında USD BAZLI ve TL BAZLI durum,

usd nokta 1 de, bu seviye altına AL bekliyorum, bu seviye altını verecekmi bilmiyorum, ama resim ve mantık tam olarak budur bende,
    bkz bu konuda tüm gelişim ve çalışmalarım
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. mesajlar 2011, 2012 den devamla

3.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    burada teknik anlamda bu işin eti dötü 7 kasım çizgisidir, bkz 7 kasımla ilgili bütün yazdıklarım, 7 kasım ise benim zaman argumanımın başlangıç tarhidir, oradan geliyor,
    ilerleyen zamanda ve özellikle 08 şubatta ve sonrası defaten çizgiye dokuşlar ama aşağı geçmeyişler ve seçimi beklemeler, bunlar hep doğrulamalardır

grafiklerde
    pembe çizgi altı kesin kez short bölge, üstü kesin kez long bölge,
    7 kasım çizgisi altı ise kesin kez short tut bölgesi, bunun üstü ise tuttuğun shortu bırak bölgesi

benim burada işlediğim 60 hafta short arguman 7 kasımda başladı ve takip eden günler de shorta konu olan hareketler hep bu 7 kasımı bize doğruladı, 7 kasım çizgisi için bakınız sarı oklar ve önceki grafikler ve tüm 7 kasım mesajlarım,
    agresif short bu 7 kasım çizgisinin altında, 7kasım çizgisi üstü ise short bölge, bu bölgede short var ama sonuç çıkmayabilir, nitekim seçime kadar hep öyle oldu ve geldi,

long bölge ise pembe çizgi üstünde

4. mesaj 2018 e göre biraz daha ayrıntılı grafik vereceğim, bu grafikte de rakamlar çizgiler hep aynı ama çizgi fazlalığı var, bu fazlalık bölge kodlamayı kolaylaştıracak ve olası hareketlerde biraz daha erkenci olmamızı sağlayabilir,

aşağıda

5. mesaj 2010 dan devamla,

6. aynen üstteki grafiğin sol tarafındaki rakamlar ve grafik üstündeki oklar ve renkler,...fiyatlar pembe çizgi çaprazı içine girince longtur burada, daha erkende ise 5431.xx üstü longtur,

long değerler,

5431.xx kırmızı çizgi
    5540.xx ilk pembe çizgi,

diğer bütün durumlar,

7 kasım çizgisi ne kadar 5097.xx short veya yatay,
    7 kasım çizgi altı için agresif short bölgedir
    Son düzenleme : indregandi; 29-05-2023 saat: 01:35.

7. subjektif değerlendirmem de,

muhalefet kazanırsa coşkulu satış,
    iktidar kazanırsa coşkusuz satış demiştim,

muhalefette
    coşkulu satışta fiyatlar hızla pembe çizgiler üstüne atarak long bölgeye çıkacak ve ilerleyende yapısallar değişmediğinden bir süre sonra satış gelecekti, çünkü 60 hafta short argumandayız, muhalefet zaten heterodoks olacağından(global piyasalara yeniden entegrasyon), faizlere el atma korkusu faizi hiç sevmeyen borsa üzerinde negatif etki yaparak satış getirecek fiyatlar hızla bu defa pembe çizgiler altına nihayetinde 7 kasım çizgisine doğru v.s

iktidarda,
    coşkusuz satış, iktiadar için değişen tek ne var, yani borsa için belirsizlik ortadan kalktı, bu ne kadar iyiyse piyasa o kadar tepki verir, ama bana göre bu iyilik pembe çizgileri geçecek güçte değil duruyor, çükü toplam değişenler sıfır, bir tek belirsizlik kalktı diğer herşey aynı, KKM yerinde çakılı, faiz yerinde çakılı, liralaşma adı altında kafayı uzatana sille tokat durumu aynı, öyleyse borsada aynı, belirsizlik ne kadar etkilerse o kadar, yani mod coşkusuz satış modu,

iktidar kazandı, değişen tek durum seçimde belirsizlik ortadan kalktı, diğer her şey ve tıkanmalar aynı,

buradan kurtuluş KKM nin borsaya sevkinde bu borsayı uçurur bir tek,

bunun içinde zamanlama yapılacaktır, çünkü 7 kasım başlangıçlı 60 hafta yürürlükte, bu short haftalar tükendikçe bunun sonuna yaklaşıldıkça borsa için kıpırdanmalar başlar düşüncesindeyim

8. iyi akşamlar süper ötesi bir anlatım çok teşekkürler

Sayfa 253/822 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •