Sayfa 193/661 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 1,537 - 1,544 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by Yalniz Mehmet Yazıyı Oku
    Sn 666,
    Ne yapiyorsak bu saatten sonra ulkemiz için yapicaz. Faizlerin yüksekliği ve doların yüksekliği ülkeye birşey kazandirmaz. Umarım işler kısa surede yoluna sokulur ve piyasa canlanmaya başlar. Hayırlısı bakalım. Herkes ulkesi için düzgün şekilde çalışırsa ülkemiz kaybetmez, aksine kazanır. Ben ulkemiz için umutluyum. Umarım bu sene toparlanma emareleri görürüz
    Soyle ornek vereyim. Gemiyi kaptani buzullara suruyor... arada da vura vura 4 yerinden delik acmis... simdi sen bana "Ayni gemideyiz, beraber calisalim" mi diyorsun? Ben de diyorum ki ne yaparsan yap birsey degismez o kaptani degistirmedikten sonra. Kaptani degistirmiyorsun, gel hadi beraber calisalim diyorsun tekrardan. Bu mu?

Bir de ustune ustluk o kaptan kamara dairesinden arada 2 tane torpedo firlatiyor bankaya! Evet, ben bu hissede 2-3 kere taban yedim o hisselere el koyma hikayesi dillendirildiginde 2018'de 2019'da. Bankalar o zamanlar da calisiyor kazaniyordu.

2. Akbank neden Tavan gitti cuma Mehmet Şimşek kulisini duyan bilenler var mıydı bilmiyorum beyler bir yerlerden olumlu haber akışı var yarın için umarım doğrulanır , bankalar ve borsa güzel tepki verebilir en kötü ihtimalle ABD li yatırım banka raporları doğrultusunda 6600 ila 8900 puan arası sene sonu beklentim var 2023 .

Mehmet Şimşek bakan oldu kulisi var doğru ise güzel haber !!! Bu sayede elektrik çarpacak dolar sevicileri !!! Haberi bir yerden duydum umarım doğru kaynaktır , değilse de fikrim değişmez Demek neymiş Tüsiad üstünden ekonomi ehline emanet edilirmiş , demek neymiş ülke sahipsiz değilmiş neymiş kapitalizm türkiyede işi şansa bırakmazmış arkadaşlar !!!

Dolarcılar bu gece uyuyamacaklar uykular kaçacak galiba !! Herkes kazansın dolara aşık olanlar 3 hafta sonra kara kara düşünmezler ve yatırımcı olmayı öğrenirlerse Çok mutlu olurum YTD

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Piyasalar icin en iyi sonuc cikti. Is Bankasi ve ulkemiz icin en kotu. Gecmis olsun, bir 10 sene daha dedelerin gitmesini bekleyecegiz. Tabi kimin sirasinin geldigini yaradan bilir ama en azindan istatistiki olarak.

Yarin buna cakarlar mi bilmem, cakilacagi cakild ama ben genel bir ralli bekliyorum. Uzun vadede ise bitti.
    desene ömrün muhalefet etmekle geçecek
    kriz çığırtkanlığıyla geçen bir ömür
    sende byby gibi öbür yanağını çevirir hiç bir şey olmamış gibi yaparsın kesin

4. Halkbank almayanlar yanlış yapmış badem badem dediler mancınıkla fırlattılar Halkbank 10 dolar olsa 200 tl doların adil fiyatı 22 tl ise Halkbank adil fiyatı 222 tl dir ))

Halkbank alan tutanlar için sevindim kendim almayarak hata etmişim fk ya bakan yok herşey zor her şey psikoloji olmuş fiyatlar artistik artıyor

5. İş bankası tek kırmızı vadeli açarak algıları TAVAN yaptı kutlarım , palayı helal olsun sene sonu kadar ekran kapamak lazım belki de …

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    Halkbank almayanlar yanlış yapmış badem badem dediler mancınıkla fırlattılar Halkbank 10 dolar olsa 200 tl doların adil fiyatı 22 tl ise Halkbank adil fiyatı 222 tl dir ))

Halkbank alan tutanlar için sevindim kendim almayarak hata etmişim fk ya bakan yok herşey zor her şey psikoloji olmuş fiyatlar artistik artıyor
    Mini ralli bekliyorduk, Sulun bile %1 artida. Peh.

7. Sayın Hisse net yönetimi bu şahsı burada konuşturmayın ne yazarsa gerekeni yazacam bundan sonra. Sonra bana ceza vermeyin çünkü birisinin buna dur demesi lazım siz yapmıyorsanız ben yaparım.

Arşivler kendisinin siyasi heyezanları yüzünden yatırımcıları yanlış yönlendirmeleri ile dolu ben sizi uyardım ama gerekeni yapmadınız. O yüzden bana hiç kızmayın.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Sayın Hisse net yönetimi bu şahsı burada konuşturmayın ne yazarsa gerekeni yazacam bundan sonra. Sonra bana ceza vermeyin çünkü birisinin buna dur demesi lazım siz yapmıyorsanız ben yaparım.

Arşivler kendisinin siyasi heyezanları yüzünden yatırımcıları yanlış yönlendirmeleri ile dolu ben sizi uyardım ama gerekeni yapmadınız. O yüzden bana hiç kızmayın.
    Bu şekilde devam ederseniz ceza vereceğim , siz kendi yazdıklarınıza bir bakın . İnsanlar paylaşım yaparlar doğruyu yanlışı yatırım yapıp yapmamayı herkes kendi karar verir . Demediğiniz hakaret kalmıyor sonra birde üste çıkıp bize laf ediyorsunuz . Lütfen artık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 193/661 İlkİlk ... 93143183191192193194195203243293 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •