Originally Posted by
Mathias
Sayın sindoma.Bu ekonomik model ile seçmen yeniden Tayyip dedi.Şimdi daha gerçekçi bir ekonomik modele neden geçmek istesinlerki.Önlerinde sizinde dediğiniz gibi bir 5 sene verken hele.Belki seçime2 sene kala bu sefer tam tersi gerçekçi bir modele geçilebilir ama.Şu an ben bir neden göremiyorum.?
Siz neden farklı düşünüyorsunuz?
seçim haritasına bakarsanız büyük şehirlerde kira ve yaşam şartı daha ağır buralarda rte ve partisi oy kaybı var , Anadoluda yaşam şartları biraz daha iyi aynı zamanda din ve milliyetçilik üzerinden RTE strateji yaptı tencere tava siyaseti ile olsaydı kaybederdi.Bu strateji yerel seçimde bu kadar işlemez daha gerçekçi ekonomik model kurulmalı aynı zamanda RTE seçim sürecindeki sağlık problemleri ortada sonuçta bu insanlar belli bir yaşa gelmiş kişiler , yerine bu dönem birilerinin hazırlanacağını düşünüyorum RTE aldığı oylar şansının oylarıdır partisinin aldığı oy farklı , bu yüzden daha genele yayılmış hamleler yapmalıki kendisinden sonra gelecek kişi daha doğru konumda partiyi ayakta tutmaya çalışsın , bu yorumu kendi içinden çıkacak siyasetçi olacağını düşünerek yorumluyorum
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Yer İmleri