Selamlar Sn.lokum niye yanlış anlayayım, ben zaten sürekli rakamları yuvarlaya yuvarlaya topladım sonrasında böyle fark olması beni şaşırtmaz, genelde Kapta toplam alım miktarı ve harcanan parayı yazmadıkları için ben böyle kendimce yazayım demiştim, zaten yaptıkları alımlar bizim için değil onunda farkındayım, maksat uğraş olsun yoksa bunları da takip etmeden tahta da bir kaç yıl geriye yaslanıp beklersem iyice paslanırım...
Gerçekten geri almak isteyen adam tahta 3 TL lerde sürünürken alırdı hemde zibil gibi mal vardı kademelerde, yoksa yok muydu bilmiyorum...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Vadelide zararda beklemeye devam. Ay sonu bakalım kaçtan kapatıcam. Yatırımdan çok kumar gibi oldu.
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Aldığım fiyattan versem şükredicem vadelileri. Seçim beklentisi diye gerzek gibi 1 ay taşıdım. Neyse daha iki seans var ay sonuna..
Yer İmleri