Arama sonucu : 1961 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GBPUSD (Cable)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Daha yeni geldim eve ve yiyecek bir şeyler hazırlıyorum. Yemek ocağın üstündeyken foruma bir bakayım dedim.

Bugünkü tahminim tutmamış, ilk üçe girememişim. Formülde herhangi revize yapmayacağım. Tamamen katılımcı sayısının azlığına kesiyorum faturayı.

Çok ciddi şekilde iddia ediyorum ki, 150-200 katılınca olsa... Önümde durabilene aşk olsun!!!

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Çok az bir fark vardı .misal 4723 tahmini yazsam 3.siz olacaktınız.

4768,56-4727,07 = - 41,49
    4768,56-4813,5673 = +45,0073

Burada güzel bir konuya değinmişdiniz.Bazı arkadaşlarımızı belkide 4-5 katsayı ile çarpmalısınız tahminlerini.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Çok az bir fark vardı .misal 4723 tahmini yazsam 3.siz olacaktınız.

4768,56-4727,07 = - 41,49
    4768,56-4813,5673 = +45,0073

Burada güzel bir konuya değinmişdiniz.Bazı arkadaşlarımızı belkide 4-5 katsayı ile çarpmalısınız tahminlerini.
    Bak bu çok mantıklı, forum kademesine göre katsayılandırabilirim her bir katılımcıyı. Daha isabetli sonuçlar elde edebilirim.

İşi bozan aslında ayhan bey Öyle uzak bir tahminde bulunuyor ki o yüzden onun olduğu veya olmadığı diye iki hesap yapmak zorunda kalıyorum. Alacağınız olsun ayhan bey

Yani bu durumda bugün için 3 ihtimal vardı:

1- Ayhan Beyli İhtimal: 4710,82
    2- Ayhan Beysiz İhtimal: 4813,56
    3- Her İki İhtimalin de Ortalaması: 4762,19

Ben bunlardan ikincisini tercih ettim. Keşke üç numarayı tercih etseydim. Hem o kimsenin kalbini kırmayan bir ihtimal

Yarın üç numaraya oynicam...

Bu arada size de selamlar 7 Bey
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bak bu çok mantıklı, forum kademesine göre katsayılandırabilirim her bir katılımcıyı. Daha isabetli sonuçlar elde edebilirim.

İşi bozan aslında ayhan bey Öyle uzak bir tahminde bulunuyor ki o yüzden onun olduğu veya olmadığı diye iki hesap yapmak zorunda kalıyorum. Alacağınız olsun ayhan bey

Yani bu durumda bugün için 3 ihtimal vardı:

1- Ayhan Beyli İhtimal: 4710,82
    2- Ayhan Beysiz İhtimal: 4813,56
    3- Her İki İhtimalin de Ortalaması: 4762,19

Ben bunlardan ikincisini tercih ettim. Keşke üç numarayı tercih etseydim. Hem o kimsenin kalbini kırmayan bir ihtimal

Yarın üç numaraya oynicam...

Bu arada size de selamlar 7 Bey
    Sn Maacit arkadaşımızında tahmini kapsam dışıydı.Onu çıkarmış olsaydınız sonuç ne olurdu sizin yönteminize göre ? Muhtemelen daha düşük bir tahminiz olurdu ve ilk 3 e girerdiniz.(tahminen).
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Sn Maacit arkadaşımızında tahmini kapsam dışıydı.Onu çıkarmış olsaydınız sonuç ne olurdu sizin yönteminize göre ? Muhtemelen daha düşük bir tahminiz olurdu ve ilk 3 e girerdiniz.(tahminen).
    Balkonda uzaniyorum pestil gibi...kediler içerde kavga ediyor ve hic istifimi bozmuyorum...

Telefondan simdi baktim. maacit beyi de cikarinca 4762,27 oldu.. Dereceye girermişim yani [emoji53]

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bazı arkadaşlarımız zaten yüzde 10 marjın dışında tahminde bulunuyor.Mümkün olmayan tahminleri çıkarabilirisiniz.
    Geçmiş başarılarına göre kişilere katsayı verebilirsiniz gibi gibi bilemiyorum.
    Ama bunu yapmanız için geçmişe dönük istatistiklere bakmanız gerekebilir.
    Süper fikirler çıkıyor sizden [emoji846]

Bugün kafamı o kadar çok darbe aldım ki, bu işi sonraki zamanlara bırakacağım. Ama bunun üstüne gideceğim.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Bazı arkadaşlarımız zaten yüzde 10 marjın dışında tahminde bulunuyor.Mümkün olmayan tahminleri çıkarabilirisiniz.
    Geçmiş başarılarına göre kişilere katsayı verebilirsiniz gibi gibi bilemiyorum.
    Ama bunu yapmanız için geçmişe dönük istatistiklere bakmanız gerekebilir.
    Bir gün de sadece %10 kadar mı gidebilir????

Borsa ile bu kadar alakalıyım [emoji16]

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •