Kap gecikti kap geleydi iyiydi
Kap gecikti kap geleydi iyiydi
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
Keko senin oyakc direnci kırmış gözüküyor
163 denemesi yapar mıyız sanki bir direk hakediyor saatlikte..
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
teknik olarak hiç takip etmiyorum dostum..verdiğin bilgi için teşekürler..yenilenebilir enerjilerden sonra çimento ve inşaat demiri satan şirketler iyi olacaktır düşüncesindeyim...malum hem deprem hem de süriyede yapılacak 250 bin konutun getireceği yoğunluk bu sektörlere yarayacak...bir kaç yıl o iki sektör çok canlı olacak...
normalde sermayemi fazla bölmezdim ama son 7 ayda istemeden de olsa 5 hisseye böldüm sermayeyi...bakalım nasipte neler olacak ?? sabırla bekliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
O aracı kurumlardaki bacaksızlar varya hep onların işi bunlar Bi kafalarını kaldırsalar ekrandan Bi şirketi araştırsalar hep ezbere hep ezbere
Alfas devre kesmiş
Bizim tahtada savaş var şuan birileri 50 Kr lik satış gonderiyo düşsün diye birileride ne gelirse topluyor tahtacilar birbirinemi girdi ne olduysa yada patronmu duruma el attı manyak manyak işlemler geçiyor ekranda şuan
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri