Sayfa 738/897 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon
Arama sonucu : 7176 madde; 5,897 - 5,904 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Saving-Accumulation-Investment
    In God We Trust

Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Benim gibi atlayanlar oldu demek ki gesan yükselişe geçti o ara.
    nasıl atlamayalımki benim pc de direk açılıyor gesan diye eee almanya vs var işlerimiz hatta şuan fuardalar gersanı okuyamamışım
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

3. Gesan'in doviz acigi durumu yok. Aldigi islerin, ihalelerin buyuk cogunlugu doviz cinsinden. Ilk is aliminda alinan avansla disaridan alinmasi gereken urunlerin siparisi hallediliyor sonrasinda is tesliminde kalan tutar yone yabanci para olarak tahsil ediliyor. Istirak europower'da benzer bir is modeliyle calusiyor. Bu is modelinden dolayi doviz pozisyon acigi yok ve doviz arttikca Gesan'a olumlu yansiyor. Bu nedenle aldigi islerin %90'indan fazlasi yurt icinden de olsa ihracat yapan bir sirket gibi dovizin artisindan olumlu etkileniyor.

Ayrica sirket yonetimi ihracat payini artirmayi hedefliyor patron aciklamalatina gore.

Almanya hamlesi var yakin donemde, ayrica makedonya ve eger ukrayna savasi sonlanirsa o pazarlarda bulunan istirak de onem kazanacak.

Yukarida yazilanlarin teyidi icin yatirimci iliskilerinden Huseyin beyle gorusmenizi salik veririm.

Yukarida yazilanlar yatirim tavsiyesi degildir.

SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. bi uyuzluk var gesanda bu kadar tepkisiz kalması endekse normal degil...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

5. Bu endekste eksi kapatmadığımıza şükrediyoruz. Artık bir hayat belirtisi versen.

Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Firmayı arayabilen oldu mu? Yaklaşık bir aydır tek iş anlaşması atmamalarının sebebi nedir politikamı değiştirdiler? Artık kap atmayacaklar mı? Yoksa iş mi alamıyorlar? Ben defalarca aramama rağmen bir türlü ulaşamadım.

7.  Alıntı Originally Posted by Gueno_33 Yazıyı Oku
    Firmayı arayabilen oldu mu? Yaklaşık bir aydır tek iş anlaşması atmamalarının sebebi nedir politikamı değiştirdiler? Artık kap atmayacaklar mı? Yoksa iş mi alamıyorlar? Ben defalarca aramama rağmen bir türlü ulaşamadım.
    Bugün Kap attılar, 9 milyon tl lik.
    Ytd dyt tyd

8.  Alıntı Originally Posted by holy_line Yazıyı Oku
    Bugün Kap attılar, 9 milyon tl lik.
    Bu eski anlaşmanın kesinleşmesi... maalesef bir aydır tek büyük iş yok. Tahta baskilansin diye mi atmıyorlar?

Sayfa 738/897 İlkİlk ... 238638688728736737738739740748788838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •