Originally Posted by
alicemal
Aslında Almanya, iki dünya savaşının da ortasında olduğu için benimde anlamaya çalıştığım bir ülke. Pek çok açıdan incelemeye çalıştım, hâlâ da Almanya soyu ve tarihi hakkında yazı bulursam mutlaka okuyorum.
Neden bizi yönetmeye çalışıyor sorusunun cevabı kolay. Büyük ve güçlü bir ülke, Avrupa da en güçlü ekonomiye sahip. Güçlü oldukları için Avrupa'nın geleceği konusunda söz sahibi olmak istiyorlar. Bu da doğal.
Türkiye Avrupa'nın geleceğini direkt ilgilendiren bir ülke. Bu sebeple bize karışmaları son derece doğal. Şöyle düşünelim.
Almanya Avrupa'nın en güçlüsü olduğu için kendini çoban olarak görüyor. Diğer ülkeleri ise ahırındaki evcilleştirilmiş atlar. Türkiye ise henüz ahıra girmeyen ama girmek isteyen bir at. Ahırdaki dişilere göz koymuşuz, ahıra girmek istiyoruz. O zaman Almanya doğal olarak kendi kural ve şartlarına uymamızı istiyor. Son derece doğal.
"Biz şartlarına uymayız" desek te bizi özgür bırakamaz çünkü büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Gelecekte Almanya nın başına dert olma ihtimalimiz çok yüksek. Bunun tüm Avrupa farkında.
Türkiyeyi evcilleştirme konusunda tüm Avrupa ülkeleri ve amerika ortak davranıyorlar. Kendi aralarına almak için önce bu koca ülkeyi parçalara bölüp sonra almayı düşünüyorlar. kürdistan, ermenistan, rumistan, Türkistan gibi parçalara bölüp içlerinden bir kaçını veya hepsini içlerine alabilirler. Bize Irak tarifesi uyguluyorlar. Ülke içindeki insanları gruplara ayır, birbirlerine düşman et, ulus bilincini yok et. Sonra işgal etmesi çok kolay.
Şöyle düşünün. Bir odada 4 kişiyiz. Dışarıdan odayı ele geçirmeye çalışıyorlar. Biz 4 kişi ortak savaşırsak odaya giremiyorlar. 4 kişiyi birbirlerine düşman ederlerse odayı ele geçirmeleri kolay. 4 kişiden her biri, diğerinin istediği olacağına oda işgal edilsin daha iyi diye düşünmeye başlar.
Aklınızdan "ülkeyi yobazlar yöneteceğine, amerikalılar işgal etsin daha iyi" diyeniniz olmadımı hiç.? amerika yerine almanya, fransa, japonya, çin filan başka isimde koyabilirsiniz. sunni gerici tarikat sempatizanları "ülkeyi Atatürkçüler yöneteceğine, amerikalılar yönetsin" demiyorlarmı.? "Keşke yunanlılar işgal etseydi" demedilermi.?
Tamamen batı ülkelerinin planı dahilinde işliyor. Önce Kürt'leri düşman görmeye başladık, pkk yı kurmalarının amacı buydu. kavala gibilerin dernekleri Güney Doğuda hep çalışıp ora halkınıda işleyip "siz ayrısınız" bilinci oluşturdular. Sonra ilerici gerici gruplarına ayrıştık. Siyasi partilerin bir kısmı ermenilerin elinde, yakında elleri çok güçlenecek ve açığa çıkacaklar. Onlarda açıktan ayrı grup olacaklar. vs. vs.
ASLINDA GERİCİLERLE PROBLEM YAŞIYORUZ SANIYORSUNUZ AMA YANLIŞ. KARŞINIZDAKİ TAYYİP YADA GERİCİLER DEĞİL BATI ÜLKELERİ. Halkları değil yöneticileri. Halklar koyun sürüsü, nereye sürersen gider. Benzetme ağır oldu ama kolay anlaşılıyor.
Son hedefleri bu. Bu sebeplede yüzlerce yıldır bizi güçsüz düşürmek için düzenli altımızı oyuyorlar. Bu son derece doğal. İnsanın doğasında var. Bizim durumu anlayıp birlik olmamız gerekiyor. İlerici gerici, Kürt, Türk, Ermeni, Rum. Bu topraklarda yaşayan herkes kendini bir hissetmeli ve birlik olmalı. BUNU YAPMANIN TEK YOLUDA İBRANİLERİ ÜLKEDEN ATMAK. Başka yolu yok. Başta ben olsam ibranileri atmadanda sorunu barışçı yoldan halleder, ibraniler dahil herkesin işine yarayacak yolu bulurum. İş hayatımda hep böyleydi. Özel efsane bir kimseyim.
Türkiyeden faydalanma kısmına gelince abd ile Almanya çekişiyorlar. Almanya açıktan ses çıkaramıyor çünki kendi efendisi abd buna izin vermez. abd'nin bizim üzerimizde planları var. Almanya bu sebeple açıktan bize karışamıyor. batırma konusunda tüm batı ortaklar ama faydalanma denince sofranın başına abd var.
İkinci dünya savaşında abd'nin yendiği ülkelerden Almanya tamamen abd kontrolune girdi. Gizli servisini ve merkez bankasını abd kurdu ve kontrol ediyor. Almanya nın pek çok kaynağının başına yerleştiler. Ordu kurmalarına izin verilmedi. Almanyanın mercedes gibi pek çok dev şirketinin sahibi ibrani kökenliler. 2. Dünya savaşından önce kurulmuş şirketleride sanıyorum ibrani ler ele geçirdiler. Almanya şu an göbekten bağlı amerikaya ve ibrani kökenlilere. ingiltere ve abd yi yönetende ibrani kökenli yahudiler. Bu sebeple abd ye TR den faydalanma konusunda ses çıkaramıyor.
Almanya konusunda anlayamadığım şey ise, Almanya yı 200 yıldır kim yönetiyor. Dünya savaşlarında Alman soyu(Sanırım Germenler)nun katkısı ne kadar.? Tamam Almanya deniyor Almanlar deniyor ama Almanya yı yönetenler Alman demek anlamına gelmez.
Avrupanın tüm büyük ülkelerinde ibrani kökenli yahudi azınlıklar var. Hangi ülkede ne kadar etkinler o konu hakkında hâlâ net fikrim yok.
Kafamı karıştıran şeylerde oluyor. Mesela şu anki fransa lideri makron ibrani kökenli. Normalde abd ve ingiltere ile her konuda ortak hareket etmeli. Çünki abd ve ingiltere ibrani kökenlilerin elinde. Ama bakıyorum, makron son yıllarda abd den uzaklaşıp Rusya ve Çin e yaklaşmaya çalışıyor. Bunu anlamadım. Son aylarda abd baskısı ile mecburen Rusya ya karşı savaşıp Çin'i yok etme konusunda abd ye yardım ediyormuş gibi görünsede, geçmiş yıllarda pek çok hareketi ile abd ve ingiltereye karşı geldi. Her karşı gelişindede ülke içinde CIA nın çıkardığı ayaklanmalar oldu.
Sonuçta anlamaya çalıştığım çok şey var, her bulduğum kaynağı okuyorum.
.
Yer İmleri